reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Uffff ja juz po pracy, ale spac mi sie chce.. duzo stron naskrobalyscie :tak:
ja tam jestem za wszystkim za, mi obojetne co i jak bedzie, poki co podoba mi sie tak jak zastalam to forum :tak::tak:

reklama
Anna ja jak w polscejestem to oczywiscie ,ze Michalka z babciami zostawiam:tak:Nawet i na noc:tak:

Jakby bylo trzeba to bez roblemu i na pare dni ,ale wtedy wiem ze jestem blisko :tak: A liczba km mnie przeraza ,i te wieczory bez niego:-D:sorry2::tak:

jeszcze sie nawczasuje bez mamusi:tak::-D:-D

A ja sie chyba coraz bardziej nerwowa robie ,albo Misiek ma jakis bunt:no:Wogóle mnie nie slucha i musi byc na jego...skorion typowy:tak:

Sencilla ale jak byl malutki czy terazniejsza?
Wlasnie opatrzylam do ksiazki z CB i jak mial miesiac to wazyl 3200 i mial 51 cm:szok::tak: taki maluszek byl:tak:

juz szukam:tak: jak sie urodzil mial 2980 i 47cm:tak::szok:

Załączniki

• 747.jpg
    747.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 743.jpg
    743.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 49
  • 728.jpg
    728.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 42
reklama
ufff dotarlam do was...

Karola ale on przystojniaka wow:tak::-) Sencilla o Lilusi nie wspomne - jak zawsze powalajaca...
no i oczywiscie brzusio sliczny..
Ja tez uwazam ze watek zamkniety trza skasowac a zalozyc filter na zdjecia - super pomysl...:tak:

Co do nowych watkow ja tez zamierzam jakis otworzyc i o niego dbac hihi ale jeszcze nie mam pomyslu - troche mnie Niunia ubieglas z tym tematem hahaha - ja proponuje npKEUKENHOF:tak: bo to warto zobaczyc...
Jesli chodzi o wakacje to my z moim M tez zamierzamy sie wyrwac / w koncu/ bez dzieci do HISZPANII chyba:cool2: - moja mama tu bedzie przez wakacje wiec no problem... :tak:poza tym moje dzieci tez nigdy nie byly w PL same - jak chcialam w tamtym roku ich puscic to Karina i owszem ale Erni strach w oczach ..:szok::no:

Iskerka tak postanowilysmy i tak zostaje... nikt z nowych nie musi czytac 3000stron:-p - po prostu wpadaja - pisza kto skad i juz..istnieje nowa forumowiczka... tak chyba najprosciej nie?:sorry2:Tak wogole to ja myslalam ze jak masz swoj watek to obecne forum nie powinno cie juz tak stresowac...;-)my lubimy je takie jakie jest i jak napisala Sencilla to czesc naszej historii...

Anno cudownych wakacji wam zycze....

A teraz mi powiedzcie co mozna zrobic samemu dla nauczycielki....?:sorry2:taki jakis maly ciekawy prezent - laurki odpadaja...:cool2:
Anetko na poczatku na lozku pietrowym spala KARINA a jak Erni skonczyl 4 to on sie przeniosl bo na dole sypia Victor czasami... nigdy nie spadl :zawstydzona/y:- nic sie nie wydarzylo.. wiec to chyba kwestia przelamania oporu...:tak:

Do góry