reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Madziula, mysle, ze zalozenie Iskierki odnosnie watku wozkowego bylo takie, aby oprocz zdjec pojawialy sie w nim tez info, na co zwracac uwage przy wyborze, Ja tez umieszcze moj wozek, bo jest naprawde super, jestem z niego MEEEEGAAAAA zadowolona :tak:.
Co do Porodu w Holandii, jestem za tym, aby czesc "pogaduszkowa" z niego wyrzucic, i zostawic tylko info. Czy kochane forumowiczki sie zgadzaja?

reklama
sencilla- musialabys sie spytac dziewczyny na tamtym watku czy sie nie obraza o to ze ich rozmowy zostana usuniete, bo tutaj wszyscy sie zgodza;-)

a my z wiki odmalowalismy troche sciany, bo biale sciany to zly pomysl na mieszkanie:dry: ale wlasciciel zaznacza u umowach aby nie malowac na inne kolory bo pozniej ma problem z przemalowaniem.

ja nie mam nic przeciwko skasowaniu... ale tamte dziewczyny sie tu nie udzielają wiec Sencilla zaapeluj na drugim wątku ;)

niunia2008 ja tez tak uwazam jak ty, 3 lata mieszkałam w bialym mieszkaniu jak w szpitalu :) teraz mam wszedzie jakis kolor i normalnie cieplutko w mieszkaniu :)

Pewnie, że będe tu zaglądać ale pewnie znając siebie nie codziennie :)

Spadam ogarnąć troszkę pokój bo brat z kolegą przyjeżdżają na noc ;) Miłego weekendu dla Was :) Ja już następny weekend spędzam w Polsce :) Bosko!

Sencilla slodziutka jest

Sencilla slodka jest Lileczka:tak:i ten powalajacy umieszek:tak:
Niuni chodzilo o watek zamkniety ,który dawno zalozylysmy jak jeszcze byla paulina iinne dziewczyny:tak:Chyba faktycznie lepiej go zlikwidowac..

laski ja też o.tym myślałam żeby w porodzie zostawić tylko ważne info ;) madzia jak zwykle czyta mi z głowy hihi jarzynowka super a teraz czas na rybę po grecku ;o) groetjes hebben voetjes

Sencilla, zapomniałam dopisać. Śliczna córcia.
Madziula, no i dobrze zrobiłaś z tym prezentem;-)

AnnJ, te pałki kukurydziane w takim razie postarm się zdobyć jak będe w PL. Ciekawe czy podpasują Jankowi. Jak na razie zajada ciastka ryżowe, ale różnie mu idzie z nimi;-) hehe Ja natomiast mam mase śmiechu:-D

DSC_0022.jpgDSC_0023.jpgDSC_0024.jpgDSC_0025.jpg

I popijamy już z kubeczka lovi 360 stopni. Z tym niekapkiem to tak szło jak po grudzie i przeszliśmy na ten bez ustnika. Od razu się spodobał.
LOVI

reklama
Oj tak , tego pana miałam dzisiaj okazje poznać osobiście i potwierdzam ze pił z kubeczka bez ustnika hihihi

Iguana kto wie, może sie kiedyś nasze dzieci spikna hehehe

Do góry