reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

7axe7 wpadam do ciebie na obiad ;)
Ja też, ja też:-D
Ja nie wiem, ile teraz ważę, bo nie mam wagi w domu :zawstydzona/y:.
Szczęsliwa kobieta, która nie ma wagi w domu;-)

Ja stwierdzilam ze w razie czego mogę iśc rodzić - najedzona, wykąpoana, nawet lóżeczko sobie przebralam w czystą pościel, mmmm.

Pranie się pierze, a ja musze jeszcze mięsko nastawić i kuchnię ogarnąć - wszystko do zmywarki i znow mam wolne:-D

reklama
Witajcie ,my juz po szpitalu .Tymek padniety spi.Ha ha bylo nas na sali 5 matek z dziecmi i tak te testy urzadzili ze rzadnemu poki co nie wyszla alergia.Tymek narazie leciutko czerwony no i raz zwymiotowal.W drodze powrotnej trafilam na pirata drogowego.Az mi sie rece trzesa.Ja ktora ma lek pzred jazda autem.Jade 80 a tu nagle tir pedzi za mna i trabi ,zmuszal mnie do szybszej jazdy a tam mozna bylo 70 ,80 .caly czas na mnie najezdzal.Odtrabilam mu a on znow zaczal trabic na mnie i dalej najezdzal i tak cala drage ,a pozniej to juz chyba ze 30 sek trabil non stop, jakis warjat.Myslalm ze nas rozjedzie:szok:

ASTRID ja tez o glodzie

Witajcie ,my juz po szpitalu .Tymek padniety spi.Ha ha bylo nas na sali 5 matek z dziecmi i tak te testy urzadzili ze rzadnemu poki co nie wyszla alergia.Tymek narazie leciutko czerwony no i raz zwymiotowal.W drodze powrotnej trafilam na pirata drogowego.Az mi sie rece trzesa.Ja ktora ma lek pzred jazda autem.Jade 80 a tu nagle tir pedzi za mna i trabi ,zmuszal mnie do szybszej jazdy a tam mozna bylo 70 ,80 .caly czas na mnie najezdzal.Odtrabilam mu a on znow zaczal trabic na mnie i dalej najezdzal i tak cala drage ,a pozniej to juz chyba ze 30 sek trabil non stop, jakis warjat.Myslalm ze nas rozjedzie:szok:

ASTRID ja tez o glodzie
Oooo masakra :szok:. Ja nie wiem, jak kiedykolwiek zrobię prawko. Mam tirofobię jakąś.

a na obiad zapraszam! :D
uważaj ja mam tylko 7km do Ciebie :-) a tak w ogóle to kiedy mnie odwiedzisz???

pojechałam dziś na wyprzdaze i nawet cos sobie kupiłam chociaz w większkości dzieciom jak zwykle

wczoraj Alicja ugryzła Piotrka i mówi tłumacząc się ze"użyła argumentów":sorry2:

reklama
Do góry