reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
hej..ja tez juz jestem:tak: pije kawke i lece obiad robic bo mam jeszcze zebranie dzisiaj w szkole u Kariny...Iguana moje pranko x3 pieknie wyschlo i cudnie pachnie letnim powietrzem...:tak::-D a jak twoje wyschlo juz?
Ja generalnie tez mam stracha kolo tirow:dry: na autostradzie bo mnie kiedys w 3 tiry zakleszczyli a to byla moja pierwsze samodzielna:szok: jazda do NL i sie max stracha najadlam:baffled:

Sencilla widze ze twoja Lilka rosnie bardzo podobnie do mojego Filipka wsumie mozna powiedziec ze tak samo bo ona byla troszke ciezsza po porodzie.

Zrobilam pare fotek pokoiku od Kubusia wiec pochwale sie jedynie czego brakuje to biurko i zaslonki ktore beda dzisiaj powieszone jak wroca od krawcowej:
IMAG0158.jpgIMAG0159.jpgIMAG0162.jpg
A to nasz salon jeszcze nie dopracowany ale co tam
IMAG0163.jpg
A to moje chlopaki:
IMAG0154.jpgIMAG0129.jpgIMAG0141.jpg

anetka888 podoba mi sie twoj salon, tez mamy w planach zmienić na tego typu meble salonowe :) mój brat ma nawet prawie identyczne jak Ty , tylko nie jestem pewna jak polki do góry ale dól napewno ;)

ale czad, trzech facetów w domu ;)

Anecia super sie urzadziliscie!!! salon super, a pokoj Kuby - bajka!!!
ja poki co meble takie o tylek rozbic, nie chce nic na tym mieszkaniu nowego kupowac, bo chcemy ta hipoteke i juz tam bedziemy kupowac i dopasowywac wszystko, teraz nie ma sensu.

Anetka, super, ze sie tak szybko uwineliscie! widze, ze pokoj Kuby-ikea rzadzi :) salon tez swietny, my mamy zupelnie inny styl w salonie (Ludwik XVI, jak sie smieje moj R) :D, ale Twoj tez mi sie b. podoba.

Mamuśki, nie wiem czy to o czasie, czy za wczesnie, czy za pozno, ale Tomek juz umie sam przewrocic sie z pleckow na brzuszek :D I to w sekundke to robi hihi :) jakie to jest super, a ile smiechu przy tym :-D

Aneta piekny pokoik Kuby:tak: A salon extra ,tez chce podobne meble ale na razie kasa nas nie puszcza:no:

Michal mi usnol o 17:szok::angry: pewnie wstanie o 8 i do pólnocy bedzie szalal
:baffled:
Aniu mi tez dwa pranka sie susza ale na balkonie:tak:
7axe7 ja tez sie na obiad pisze:-D
Sencilla ladnie Lila rosnie:tak:
Hague gratuluje pierwszych wygibasów maluszka:tak:

Ostatnia edycja:
Anetko slodki ten pokoik...:tak:
Hague GRATULACJE dla Tomcia...:tak:

No to i ja sie wam pochwale w koncu moim pokojem jungle dla chlopakow....:-D co prawda w lutym go zrobilam ale jakos zawsze zapominalam wstawic te foty;:sorry2:

brakuje tylko fotki komody /na ubrania i tv/ w czwartym rogu ale nie wiem gdzie sie podziala...

Załączniki

• P6150002.jpg
    P6150002.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 48
  • P6150003.jpg
    P6150003.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 48
  • P6150004.jpg
    P6150004.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 47
  • P6150006.jpg
    P6150006.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Właśnie do mnie przyszła pani z kraamzorg ostatni dzień. Do następnego spotkania z nimi poczekam jakieś 2 lata ;-)
Właśnie - zawsze zapomnę zapytać. Przez ile dni przychodziłas do ciebie pani z Kraamzorg i jak dlugo "siedziała" u ciebie?
Anetka, AniaHeven - sliczne pokoiki.
Iguana - Janek taki przystojniak.
Anetka - Mąż to sie dzieci nie wyprze:-)
TheHague - kazde dziecko rozwija sie inaczej i jedno obraca się na brzuszek/plecki wcześniej a drugie póżniej. Teraz to musisz na niego podwójnie uważać i nie zostawiac samego np na sofie czy łóżku.

Do góry