reklama
hej..ja tez juz jestem pije kawke i lece obiad robic bo mam jeszcze zebranie dzisiaj w szkole u Kariny...Iguana moje pranko x3 pieknie wyschlo i cudnie pachnie letnim powietrzem... a jak twoje wyschlo juz?
Ja generalnie tez mam stracha kolo tirow na autostradzie bo mnie kiedys w 3 tiry zakleszczyli a to byla moja pierwsze samodzielna jazda do NL i sie max stracha najadlam
Ja generalnie tez mam stracha kolo tirow na autostradzie bo mnie kiedys w 3 tiry zakleszczyli a to byla moja pierwsze samodzielna jazda do NL i sie max stracha najadlam
anetka880
Fanka BB :)
Sencilla widze ze twoja Lilka rosnie bardzo podobnie do mojego Filipka wsumie mozna powiedziec ze tak samo bo ona byla troszke ciezsza po porodzie.
Zrobilam pare fotek pokoiku od Kubusia wiec pochwale sie jedynie czego brakuje to biurko i zaslonki ktore beda dzisiaj powieszone jak wroca od krawcowej:
A to nasz salon jeszcze nie dopracowany ale co tam
A to moje chlopaki:
Zrobilam pare fotek pokoiku od Kubusia wiec pochwale sie jedynie czego brakuje to biurko i zaslonki ktore beda dzisiaj powieszone jak wroca od krawcowej:
A to nasz salon jeszcze nie dopracowany ale co tam
A to moje chlopaki:
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
anetka888 podoba mi sie twoj salon, tez mamy w planach zmienić na tego typu meble salonowe mój brat ma nawet prawie identyczne jak Ty , tylko nie jestem pewna jak polki do góry ale dól napewno
ale czad, trzech facetów w domu
ale czad, trzech facetów w domu
Anecia super sie urzadziliscie!!! salon super, a pokoj Kuby - bajka!!!
ja poki co meble takie o tylek rozbic, nie chce nic na tym mieszkaniu nowego kupowac, bo chcemy ta hipoteke i juz tam bedziemy kupowac i dopasowywac wszystko, teraz nie ma sensu.
ja poki co meble takie o tylek rozbic, nie chce nic na tym mieszkaniu nowego kupowac, bo chcemy ta hipoteke i juz tam bedziemy kupowac i dopasowywac wszystko, teraz nie ma sensu.
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aneta piekny pokoik Kuby A salon extra ,tez chce podobne meble ale na razie kasa nas nie puszcza
Michal mi usnol o 17 pewnie wstanie o 8 i do pólnocy bedzie szalal
Aniu mi tez dwa pranka sie susza ale na balkonie
7axe7 ja tez sie na obiad pisze
Sencilla ladnie Lila rosnie
Hague gratuluje pierwszych wygibasów maluszka
Michal mi usnol o 17 pewnie wstanie o 8 i do pólnocy bedzie szalal
Aniu mi tez dwa pranka sie susza ale na balkonie
7axe7 ja tez sie na obiad pisze
Sencilla ladnie Lila rosnie
Hague gratuluje pierwszych wygibasów maluszka
Ostatnia edycja:
Anetko slodki ten pokoik...
Hague GRATULACJE dla Tomcia...
No to i ja sie wam pochwale w koncu moim pokojem jungle dla chlopakow.... co prawda w lutym go zrobilam ale jakos zawsze zapominalam wstawic te foty;
brakuje tylko fotki komody /na ubrania i tv/ w czwartym rogu ale nie wiem gdzie sie podziala...
Hague GRATULACJE dla Tomcia...
No to i ja sie wam pochwale w koncu moim pokojem jungle dla chlopakow.... co prawda w lutym go zrobilam ale jakos zawsze zapominalam wstawic te foty;
brakuje tylko fotki komody /na ubrania i tv/ w czwartym rogu ale nie wiem gdzie sie podziala...
Załączniki
reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Właśnie - zawsze zapomnę zapytać. Przez ile dni przychodziłas do ciebie pani z Kraamzorg i jak dlugo "siedziała" u ciebie?Właśnie do mnie przyszła pani z kraamzorg ostatni dzień. Do następnego spotkania z nimi poczekam jakieś 2 lata ;-)
Anetka, AniaHeven - sliczne pokoiki.
Iguana - Janek taki przystojniak.
Anetka - Mąż to sie dzieci nie wyprze:-)
TheHague - kazde dziecko rozwija sie inaczej i jedno obraca się na brzuszek/plecki wcześniej a drugie póżniej. Teraz to musisz na niego podwójnie uważać i nie zostawiac samego np na sofie czy łóżku.