reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
karolA82 jasne ze pokaze moze juz jutro
moja mała tez sie pcha w ogole to latam teraz co chwila do wc
no i przerżneli jeszcze nasi sie wybiją....
moja mała tez sie pcha w ogole to latam teraz co chwila do wc
no i przerżneli jeszcze nasi sie wybiją....
Iguana_
Fanka BB :)
Witajcie drogie Mamy!!! Wreszcie podłączyli mi internet, zatem się melduję. Przeprowadzka za nami. Odkopaliśmy się już z pudeł, nawet całkiem sprawie poszło. Teraz robimy mały nalot w wolnych chwilach na sklepy typu Ikea itd....bo nie mamy mebli!
Okolica śliczna, choć samej Hagi jeszcze nie miałam czasu zwiedzić. Pod domem mamy wielki parko-las i spory plac zabaw dla dzieciaków, troszke dalej są też koniki i owieczki.
A za oknami centrum sportowe z basenem. I dzisiaj pomaszerowaliśmy z Jankiem na lekcję pływania...także dalej będziemy kontynuować naukę;-)
Okolica śliczna, choć samej Hagi jeszcze nie miałam czasu zwiedzić. Pod domem mamy wielki parko-las i spory plac zabaw dla dzieciaków, troszke dalej są też koniki i owieczki.
A za oknami centrum sportowe z basenem. I dzisiaj pomaszerowaliśmy z Jankiem na lekcję pływania...także dalej będziemy kontynuować naukę;-)
Iskierka71
Iguana witaj z powrotem.
Fajnie że macie już przeprowadzkę za sobą i podłączony internet. Resztę sobie powolutku zrobicie.
No Oranje się nie popisali w tych mistrzostwach....
Fajnie że macie już przeprowadzkę za sobą i podłączony internet. Resztę sobie powolutku zrobicie.
No Oranje się nie popisali w tych mistrzostwach....
Iskierka71
Dobranoc - kolorowych i erotycznych
Iguana_
Witaj Iguana z powrotem!
czy iguany sa zmiennocieplne? Czy to to samo co legwan zielony?
Iguana − rodzaj jaszczurek z rodziny legwanów. Obejmuje dwa gatunki:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Iguana
I tak, są zmiennocieplne, tak jak wszystkie gady
A tutaj ciekawy film:
http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/32069/zamarzniĂŞte_iguany_spadajÂa_z_drzew/3/
reklama