reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witajcie drogie Mamy!!! Wreszcie podłączyli mi internet, zatem się melduję. Przeprowadzka za nami. Odkopaliśmy się już z pudeł, nawet całkiem sprawie poszło. Teraz robimy mały nalot w wolnych chwilach na sklepy typu Ikea itd....bo nie mamy mebli!:szok:

Okolica śliczna, choć samej Hagi jeszcze nie miałam czasu zwiedzić. Pod domem mamy wielki parko-las i spory plac zabaw dla dzieciaków, troszke dalej są też koniki i owieczki.

A za oknami centrum sportowe z basenem. I dzisiaj pomaszerowaliśmy z Jankiem na lekcję pływania...także dalej będziemy kontynuować naukę;-)

dzien dobry 4all... za oknem slonce :szok::-D to ci checa.. lece juz pranei powiesic...

cieszymy sie ze juz jestes i z opisu wynika ze fajne mieszkanko ci sie trafilo:tak:jeszcze raz gratki;-)
Zmykam dzieci do szkoly podrzucic i dzis mam znowu lekcje jezyka wiec chyba do 16.00:tak:

milego dnia laseczki!

reklama
Ja też zabieram się za pranie, odkurzanie itp. i itd.:tak:

A tutaj garść nowych zdjęć Janeczka...

DSC_0043.jpgDSC_0047.jpgDSC_0050.jpgDSC_0059.jpgDSC_0012.jpgDSC_0021.jpgDSC_0032.jpg

Witam

Iguana witamy ,witamy.:tak:Janek juz taki duzy chlopczyk :szok::tak:Przystojniaczek...

Aniu o tak sloneczko nas zaszczycilo:tak::tak: po poludniu nad morze pójdziemy :tak:

Mi tez sie pranie pierze ale dla malej , chyba juz czas zaczac przygotowania bo mnie poród scignie:tak::tak::szok::baffled:

Wczoraj wieczorem sie dziwnie czulam i tak pomyslalam ze razie w (tfu,tfu) to nic nie jest gotowe:baffled::sorry2:
Dzis juz lepiej ,tylko miednica mi sie chyba jeszcze rozchodzi bo kosci miedzy nogami mnie bola...:happy2:

Madzia jak idzie tapetowanie?
ískierka jak sie czujecie?

hejka...

ja cos pochrzanilam i myslalam ze dzis 21 czerwca:sorry2::-D - wiec dzis lekcji nie mam bo moj pan na wakacjach hihi... za to zrobilam generalke w 4 kuchennych szafkach i powiesilam juz dwa pranka w ogrodku - jupiii :-)uwielbiam taka pogode az robic sie cos chce:tak:

Iguana ale on podrosl:szok::szok::szok: ile ma wzrostu teraz wiesz???:sorry2:
Ja pije kawke na ogrodku - i racze sie sloneczkiem bo nie wiadomo ile bedzie swiecic...hihi:nerd: a potem do pracy...
Karola alez ci zazdroszcze tego szumu fal....

3majcie sie

Witam.
Ja jeszcze na piżamowo.... Musialam wstać bo bylam styrasznie głodna. Zaraz znikam pod prysznic.
Wczoraj u nas było piękne słoneczko, dziś tez się tak zapowiada. Ale zanim ja zrobię pranie, to trzeba je będzie już w domu wieszać. Na szczęśćie dużo nie mam.
Jak leżałam w łożku myslalam o myciu okien. No i na mysleniu sie skończylo, haha. Zakupy zrobione prawie na caly tydzien, machne jakis obiad i mam wszystko w głębokim poważaniu:-D:-D
Karola - czuję się jak....słon w skladzie porcelany. Uczucie potęguje fakt, że w czoraj w LIDL-u kupiłam sobie piżamkę ze spodenkami do kolan. Z racji dość wielkich bararytów swoich czterech liter i brzucha kupilma największy rozmiar (XXL). Żałuję, że takich piżamek nie bylo w styczniu bo spało się rewelacyjnie, spodenki na gumeczce + tasiemka do wiązania, ale w tym rozmiarze wyglądam jak dwa słonie razem....
Po ciąży chyba sprezentuję ją teściowej:-D:-D:-D Ale tylko z racji rozmiaru, bo naprawdę kapitalnie się w niej spi. W zasadzie to ona nadaje się już dziś do prania, bo obudzialm się z dwoma wielkimi plamammi na piersiach:-D:-D
Karola, mnie tez spojenie boli. Co wieczor mam wrazenie, ze coś próbuje mi je od środka rozrywać...

aniahaven hehe zyjesz o tydzien do przodu :) hehe

Iguana fajnie ze juz po przeprowadzce :) najgorsze za wami :) mam nadzieje hihi

karola82 pokoik skonczony tylko jedna sciane musimy pomalować , wczoraj wstawiłam 2 fotki na tamtym wątku ale wstawie tutaj też :)

zdjęcia zaraz po robocie :) jeszcze meble i wszystkie rzeczy stoją u nas w sypialni ;)

Iskierka mnie tez denerwuja te plamy :( ja lubie po domu łazić bez stanika w samej koszulce i co 3 dni ja musze do prania dac grrrr

a co do spojenia to u mnie to samo :)

Dzisiaj zrobiłam remanent w szafie :-D. Mieszczę się w stare ciuszki jupiii. Nawet powiem, że teraz t-shirty lepiej leżą, co mam w końcu cycki :-D. Ze spodni to mieszczę się co prawda tylko w szerokie typu bojówki, bo z rurkami nie chce mi się męczyć, poza tym zawsze wolałam te szersze.

Witaj Iguanko znowu wśród nas :tak::tak::tak:

Witam Was :)

Wczorajszy mecz totalna klapa - ja szczerze za Holandią nie byłam. Bardziej interesuje mnie gra tych co faktycznie są w gazie typu: Rosja, Czechy, UkrAina :)
Ja od paru dni czuje się prze dziwnie. Czasem nawet myślę, że tak się czułam w 2 miesiącu ciąży, typu: gdy stoje długo przy garach to mi nie dobrze i chce mi się wymiotować, brzuch mnie boli często, wczoraj miałam niesmak w buzi... ale po 2 miesiącach brania hormonów byłabym w szoku gdybym faktycznie była w ciąży. Chociaż nie takie przykłady się zna.. Jak na razie testu nie robię bo to sensu nie ma.

Iguana Welcome! :) Jestem happy, że u Was all ok :) A Janek już kawał chłopoka :) Siedzi już sam? Bo coś tak za ładnie leży na tym łóżku hehehe :)
Madziula oglądnęłam sobie inne zdjęcia z Twojej galerii - śliczny brzuszek :)
Iskierka nie mów mi o spojeniu - ja miałam takie bóle, że sądziłam, że spojenie mi się rozeszło - tydzień nie mogłam chodzić a każdy ruch czy nawet kichnięcie powodował ogromny ból!
Astrid ale fajnie, że się mieścisz w ciuszki swoje. Ja w swoje spodnie za czasów 52kg pewnie już się nigdy nie zmieszcze... za szeroka jestem w biodrach.. i nie ma 52 tylko jest 60kg;/

A ja dziś robię placki po węgiersku z 3 surówkami : z marchwi i jabłek, mizeria i pomidory z cebulką i pietruszką. MNiam mniam! szkoda tylko, że nie mam siły stać przy tych garaaaaaaach

reklama
Do góry