reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

WITAJCIE ! ALE mi teskno do was:-)

ROBALE kochana dbaj o siebie i o dzidzie,piszesz ze na meza tyle spadlo a na ciebie nie .Ty nosisz w sobie dziecko.Ale wiesz rozumiem my tez przeszlismy tak faze niby moj D mowil odpoczywaj nie mecz sie ,ale sam tez nei kwapil sie do zrobienia czegos bo przeciez zmeczony byl.No a ja to niby nie.No ale pozniej to juz sie zmienilo.Widzial ze ja nic zrobic nie moge i on mosial.Nie mam zabardzo czasu by pisac bo siostra do nas przyjechala i musze sie dzielic lapkiem.No i dotego przeprowadzka ,pakowanie,pogoda no i moj D jest zazdrosny ze tyle czasu spedzam z wami :-D

ASTRID ja tez nie pije wody z kranu:-)

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE :-) korzystajcie z pieknej pogody.

reklama
Dzień dobry bo słoneczny i ciepły:-D
My może się dziś wybiuerzemy na małą wycieczkę - mąż wypatrzył na maarktplaats szafkę pod TV więc chyba po nia pojedziemy. A jak się będe dobrze czuła to przy okazji zrobimy sobie wycieczkę.
A póxniejn grila zamiast obiadku:-D
Iskierka to robota widze pełną gębą u was :) ale fajnie, zrobi sie i na jakis czas zas spokoj :) czysto miło i przyjemnie:)
Tak, tylko remont najlepiej się robi jak można wynieśc wszystko z pomieszczenia, :rofl2:żeby nie nosić się z meblami tam i z powrotem:-). No, ale na szczęscie już gotowe.
Jeszcze tylko listwy wykończeniowe kupic i klaar
Kochane zmykam na sniadanie - potem do pracy :zawstydzona/y:;-) zycze wam CUUUUUUUUDNEGO DNIA! :-p
Aniu - dziś wolne, gdzie ty do pracy pedzisz
dziś siedzę w domku, nigdzie się nie wybieram, a wieczorem to się dopiero nasłucham, zrób mi to, podaj mi tamto, teksty pomyśl o mnie i o dziecku nie działają, ale może to się zmieni.
Ja już przy pierwszej ciąży nauczylam mojego męża, że nie jestem supermenka i czasem trzeba coś zrobić sobie samemu a nawet za mnie. Dzięku temu teraz nie tylko sam wytapetował kącik dla małej ale i niemal sam położył panele i posprzątał po sobie. Nie wystraszył się nawet wiadra i mopa. I tylko dzięki niemu dziś domek lśni jak marznie.
Wiem, że jak mu powiem to i okna umyje:-D
Nie daj się więc Robalku i leżplackjiem póki możesz:rofl2:
Dziewczyny, ja też nie umiem się przekonać do picia wody z kranu... Mogę na niej gotować, ale pić jej bezpośrednio z kranu nie będę.
Moje dzieci robią sobie z tej wody i soku picie do szkoly czy w domu. Ja to toleruję, ale sama nie piję takiej wody

Astrid - nie denerwuj się bo za szybko urodzisz. Choc ja doskonale rozumiem twoje zdenerwowanie.
Ja np staram się nie kupowac na maarktplats takich rzeczy jak wózek, foteli, TV, telefon czy właśnie sprzęt AGD bo boje się że moge się naciąć.
Podobnie jak ubrania - na zdjęciu cacy, a w paczce chłam. Raz tak mialam w PL. Tutaj na szczęscie jeszcze się nie naciełam, ale same wiecie jak to jest. W dodatku (może to nieładnie), ale nie kupuje od Polaków....

Astrid nie wydaje mi sie, zeby sie dziecko fotelikiem bawilo i polamalo styropian... Ja z ciekawosci zajrzalam na moj fotelik, mimo ze mam nowy.. Ale musialam sie troche dokopywac do tego styropianu.. Masz jakies zdjecie tego fotelika, albo link do ogloszenia??

7axe7 widac ,ze wypad udany:tak::tak:fajna z was rodzinka ,miejsce tez fajne:tak:
Madziula ja tez ci gratuluje i zycze wszystkiego najlepszego na NDZ :tak::tak:a gdzie foty??
Astrid ja zakupilam wozek 3w 1 i fotelik te3z jest:tak:wyglada prawie jak nowy,zadnych rys itp. Ja tez mysle ,ze fotelelik nie tak latwo zniszczyc:sorry2::sorry2:Mysle tez ,ze prawidziwy holender by nie wciskal dziadostwa po wypadkowego :sorry2::tak: ja nie kupuje od "podejrzanych" ludzi

Aniu o tak bylo fajnie i pogoda dopisala:tak:i nawet moglam na zywo zlozyc zyczenia mamie :tak:pierwszy raz od 6 lat:tak:

Ostatnia edycja:
Astrid nie wydaje mi sie, zeby sie dziecko fotelikiem bawilo i polamalo styropian... Ja z ciekawosci zajrzalam na moj fotelik, mimo ze mam nowy.. Ale musialam sie troche dokopywac do tego styropianu.. Masz jakies zdjecie tego fotelika, albo link do ogloszenia??
002.jpg

reklama
Tak myslalam, ze to w tym miejscu bedzie pekniecie... Wedlug mnie dziecko nie moglo sie tym bawic :baffled: co za ludzie.....

Do góry