reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Cieszę się, bo nie muszę do koleżanki dzwonić z każdym pytaniem. Chociaż fajnie, że mam taką niecałe 3 minuty od domu, bo mi też doradzi co i jak.
Ja mam w Hadze pelno kolezanek co maja dzieci, ale ja to nie lubie sie pytac i meczyc kogos wszystko sama rozszyfrowuje zawsze, albo szperam po necie ale net tez trzeba przez sitko przesypac, bo duzo informacji jest z palca wyssanych najwazniejsze zeby miec leb na karku
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja mam w Hadze pelno kolezanek co maja dzieci, ale ja to nie lubie sie pytac i meczyc kogos wszystko sama rozszyfrowuje zawsze, albo szperam po necie ale net tez trzeba przez sitko przesypac, bo duzo informacji jest z palca wyssanych najwazniejsze zeby miec leb na karku
Dokładnie :-). Też nie lubię nikogo zadręczać. Poza tym też jest taki fakt, że jedna uważa tak, druga inaczej. Dlatego najlepiej spytać się szerszego grona osób na takim forum. Wtedy można jakąś średnią z tego wyciągnąć.
karola82_82
mama slicznego Michałka
Astrid faktycznie ten fotelik zepsuty 13e to bardzo malo nawet za uzywany fotelik
wszystkie te tanie wózki w pl maja foteliki bez testów nawet te po 1300 zl
wszystkie te tanie wózki w pl maja foteliki bez testów nawet te po 1300 zl
mama mikolaja
Fanka BB :)
ja jakos kupilam dla obojga dzieci uzywane foteliki i zyja dzieci do dzis -przestancie glupoty pisac ze nie wolno kupowac uzywanych bo mnie akurat nie stac na 2 foteliki nowe z atestami za 200 euro..... czy w nowym czy w uzywanym po innym dziecku zawsze moze sie stac najgorsze ..... dobrej marki fotelik z milionem atestow niestety sa bardzo drogie...........a my np jedziemy do pl raz w roku a tutaj autem jezdzimy raz w msc 10 km........... firmy ktore produkuja foteliki tak pisza ze lepiej kupic nowy.....proponuje wszystkim ktorzy tez tak mysla kupic nowe auta z salonu bo uzywane po wypadku tez moze was zabic bo nie wiadomo czy nie bylo spawane z 2 czesci czasem.....)))
Robale
Fanka BB :)
Mamo mikołaja zgadzam się z Tobą w 100 procentach. Ja sama bym kupowała używane rzeczy ponieważ aż tak dużo się ich nie używa, a szkoda wywalać pieniądze po to aby było nowe. Chyba że jest naprawdę w złym stanie w tedy bym nie brała
reklama
witam
6godzin minelo jak z pracy i juz jestem -Iskierko ja mam taka prace ze czasami musze isc bo ten pan inaczej by dzisiaj nic dostal do jedzenia a przy okazji pranie wstawilam i gary umylam... wiec swiatek -piatek ja pracuje...
Karola moja mama na DZIEN MATKI byla tutaj i ..to byl drugi raz jak jest jestem w NL... A dla mnie to tak inaczej osobicie zyczenia zlozyc...
Astri niezla afera z tym fotelikiem - daj znac co postanowiliscie...
Robalku bierz byka:-) za rogi i.. nie daj sie, moj M tez tak lubil a odkad zostalam jego zona to czesciej on pyta co dla mnie niz ja jego;-)...
Obiadek juz prawie mam- rosolek przerobilam na zurek z kiebaska i jajem:-) - czekam tylko zeby ziemnieczki sie ugotowaly, maly wstanie, zjemy i idziemy na plaze... a teraz dzieciaki sie w basenie pluskaja az ich w domu slychac...
Anetko jak ci tam...
Sencilla czyzbym cie dzis nie widziala jeszcze?
Co do fotelikow to ja uzywane mialam i ... nie uwazam zeby kazdy uzywany byl niebezpieczny...
A tak wogole to Madziula wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia;/czekamy na jaka fote z tego dnia:-)/
6godzin minelo jak z pracy i juz jestem -Iskierko ja mam taka prace ze czasami musze isc bo ten pan inaczej by dzisiaj nic dostal do jedzenia a przy okazji pranie wstawilam i gary umylam... wiec swiatek -piatek ja pracuje...
Karola moja mama na DZIEN MATKI byla tutaj i ..to byl drugi raz jak jest jestem w NL... A dla mnie to tak inaczej osobicie zyczenia zlozyc...
Astri niezla afera z tym fotelikiem - daj znac co postanowiliscie...
Robalku bierz byka:-) za rogi i.. nie daj sie, moj M tez tak lubil a odkad zostalam jego zona to czesciej on pyta co dla mnie niz ja jego;-)...
Obiadek juz prawie mam- rosolek przerobilam na zurek z kiebaska i jajem:-) - czekam tylko zeby ziemnieczki sie ugotowaly, maly wstanie, zjemy i idziemy na plaze... a teraz dzieciaki sie w basenie pluskaja az ich w domu slychac...
Anetko jak ci tam...
Sencilla czyzbym cie dzis nie widziala jeszcze?
Co do fotelikow to ja uzywane mialam i ... nie uwazam zeby kazdy uzywany byl niebezpieczny...
A tak wogole to Madziula wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia;/czekamy na jaka fote z tego dnia:-)/