reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Ja bym zadzwonila i powiedziala, ze maz kupowal, a mnie ten fotelik poprostu nie podchodzi i ze chce go oddac. Jak beda mieli czyste sumienie to wezma go spowrotem.

reklama
Ja bym zadzwonila i powiedziala, ze maz kupowal, a mnie ten fotelik poprostu nie podchodzi i ze chce go oddac. Jak beda mieli czyste sumienie to wezma go spowrotem.

Na szczęście mamy do nich blisko i podjedziemy. Oddam im to wszystko, przy okazji wyprane. Jakby można było przeklinać na forach, to bym rzuciła niezłą wiązanką. Brrrr, ale się wściekłam, aż mi się chce ryczeć.

astrid oddaj tylko fotelik :) i nie placz, bo nie ma powodu. Jak nie beda chcieli z powrotem to swiat sie nie zawali przeciez. i bedziesz tego fotelika uzywac w domu do bujania malej :)

astrid oddaj tylko fotelik :) i nie placz, bo nie ma powodu. Jak nie beda chcieli z powrotem to swiat sie nie zawali przeciez. i bedziesz tego fotelika uzywac w domu do bujania malej :)

No najwyżej. Ale kuuurczę, nie wierzę, jak właśni rodacy mogą ludzi ściemniać. Ja mam chyba zbyt dużo empatii w sobie i by mi było głupio ludzi okłamywać. Poza tym, ja kłamać nie potrafię. Tak samo, jak nigdy nie umiałam ściągać na sprawdzianach itp. Wolałam dostać wyuczone 3 niż ściągnięte 5.

Żeby nie było... obejrzałam teraz sam stelaż i pozostawia wiele do życzenia.. kur...ka wodna!

Astrid ale ja nie mowie, ze oni Cie oklamali, bo moze rzeczywiscie ten fotelik jest bezwypadkowy.. ale ja dla swietego spokoju taka rzecz kupilabym nowa.

Astrid ja pierwszy fotelik miałam po moim chrześniaku...a teraz służy mojej kuzynce.... ale później zdecydowałam się, że kupię nowy, lepszy, za to o wiele droższy od 0-18kg... faktycznie jest coś nie tak z tym fotelikiem? Bo jeśli ktoś sprzedał zepsuty to brzydko mówiąc jest Du**! ...

Wiadome, że inaczej od rodziny a inaczej od obcych ludzi. ale ciężko jest uszkodzić taki fotelik. a mówię, jeśli ktoś go sprzedał po wypadku to zwykła DU** jest i Debil.. Inaczej takich osób nie nazwę.

reklama
On ma taki styropianowy wsad pod tą miękką część z materiału, który jest złamany. No i ma trochę rys, ale nie wiem, czy to wpływa na samo maxi cosi. Mogłam się poturlać z tego samochodu i zmacać wszystko... szlag.

Do góry