reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja bym zadzwonila i powiedziala, ze maz kupowal, a mnie ten fotelik poprostu nie podchodzi i ze chce go oddac. Jak beda mieli czyste sumienie to wezma go spowrotem.
Na szczęście mamy do nich blisko i podjedziemy. Oddam im to wszystko, przy okazji wyprane. Jakby można było przeklinać na forach, to bym rzuciła niezłą wiązanką. Brrrr, ale się wściekłam, aż mi się chce ryczeć.
Astrid1987
astrid oddaj tylko fotelik i nie placz, bo nie ma powodu. Jak nie beda chcieli z powrotem to swiat sie nie zawali przeciez. i bedziesz tego fotelika uzywac w domu do bujania malej
No najwyżej. Ale kuuurczę, nie wierzę, jak właśni rodacy mogą ludzi ściemniać. Ja mam chyba zbyt dużo empatii w sobie i by mi było głupio ludzi okłamywać. Poza tym, ja kłamać nie potrafię. Tak samo, jak nigdy nie umiałam ściągać na sprawdzianach itp. Wolałam dostać wyuczone 3 niż ściągnięte 5.
Żeby nie było... obejrzałam teraz sam stelaż i pozostawia wiele do życzenia.. kur...ka wodna!
Astrid1987
Nie no, ale jak go dokładniej obejrzałam, to serio, miałabym obawy przed wstawieniem go do samochodu i jechaniem do Polski.Astrid ale ja nie mowie, ze oni Cie oklamali, bo moze rzeczywiscie ten fotelik jest bezwypadkowy.. ale ja dla swietego spokoju taka rzecz kupilabym nowa.
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Astrid ja pierwszy fotelik miałam po moim chrześniaku...a teraz służy mojej kuzynce.... ale później zdecydowałam się, że kupię nowy, lepszy, za to o wiele droższy od 0-18kg... faktycznie jest coś nie tak z tym fotelikiem? Bo jeśli ktoś sprzedał zepsuty to brzydko mówiąc jest Du**! ...
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Wiadome, że inaczej od rodziny a inaczej od obcych ludzi. ale ciężko jest uszkodzić taki fotelik. a mówię, jeśli ktoś go sprzedał po wypadku to zwykła DU** jest i Debil.. Inaczej takich osób nie nazwę.
reklama
Astrid1987
On ma taki styropianowy wsad pod tą miękką część z materiału, który jest złamany. No i ma trochę rys, ale nie wiem, czy to wpływa na samo maxi cosi. Mogłam się poturlać z tego samochodu i zmacać wszystko... szlag.