reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ale to MAXI COSI czy podrobka jakas???? I ile tak w ogole jak moge wiedziec dalas za ten fotelik? Widzisz, dobrze ze sie pochwalilas tym fotelikiem, ja jestem wyczulona na tym punkcie, wiem ze ludzie klamia i czesto sprzedaja stare, zuzyte buble, ktore zdarza sie, ze zagrazaja zdrowiu lub zyciu :angry:

Nie, to podróbka. Oferta była za 13€, albo za pieluszki. Na fotce, nówka-nie śmigana. No to wzięliśmy. Jaaaaaa :crazy:

Wiecie, ja mam taki charakter, że takie rzeczy też bym sprzedawała za śmieszną kasę, albo pieluszki czy coś. Bo nie chcę na nikim w ten sposób zarabia. Wręcz bym wolała właśnie sprzedać za jakieś rzeczy typu pieluszki, które nam się przydadzą. My oczywiście zapłaciliśmy gotówką.

Astrid ja wam sie dziwie ze w ogole obejrzeliscie sie za podrobka.... Przeciez takie foteliki to w ogole crash testow nie przechodza..

fotelik.info :: 293 crashtesty (testy zderzeniowe) w naszej bazie - ta strone uwielbiam i sie nia kieruje od poczatku wyboru fotelika. tam nauczylam sie jak zapinac poprawnie fotelik w aucie itd.. Foteliki ktore nie mialy testow to powinny w ogole nie byc dopuszczone do sprzedazy..!!
"Zobacz video z crashtest'ami fotelików i zastanów się, czy warto ryzykować zdrowie i życie Twojego dziecka kupując fotelik bez analizy testów zderzeniowych."

fotelik.info :: 293 crashtesty (testy zderzeniowe) w naszej bazie - ta strone uwielbiam i sie nia kieruje od poczatku wyboru fotelika. tam nauczylam sie jak zapinac poprawnie fotelik w aucie itd.. Foteliki ktore nie mialy testow to powinny w ogole nie byc dopuszczone do sprzedazy..!!
"Zobacz video z crashtest'ami fotelików i zastanów się, czy warto ryzykować zdrowie i życie Twojego dziecka kupując fotelik bez analizy testów zderzeniowych."

Ci ludzie, co je sprzedają bez atestów, niech sami w nich jeżdżą. Co ten pieniądz robi ze światem :dry:. Pewnie sami by swoich dzieci w nie nawet nie wsadzili do pobujania, a co dopiero do samochodu w trasę.

Ja za pierwszym razem kupiłam fotelik za 99zł - szczerze nie miałam kasy... później wzięłam ten po moim Chrześniaku.. i dopiero jak dostałam becikowe kupiłam fotelik za 1000zł... nie ma co oszczędzać - jak brać to tylko dobrej firmy z crashtestem.

a fotelik Astrid do oddania -przedzwońcie do Nich - jak można taki Szajs sprzedać ze złamanym styropianem - pozwolić na to, żeby Dzidzi było wożone w czymś takim.

No wszystko zalezy od rodzicow, bo wystawic na sprzedaz mozna wszystko, ale nie wszystko trzeba kupowac. tak samo jak sa w sprzedazy buty dla maluchow ktore juz zaczynaja chodzic.. I juz wiele butow widzialam z miekka pieta...Co jest niedopuszczalne, bo dzieci musza miec utwardzane buciki.. no ale jak jakis rodzic tego nie wie, to to kupi..

Axe gorzej jak nie beda chcieli wziac spowrotem i powiedza ze to astrid zniszczyla fotelik :O :O

reklama
Do góry