reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Ale to MAXI COSI czy podrobka jakas???? I ile tak w ogole jak moge wiedziec dalas za ten fotelik? Widzisz, dobrze ze sie pochwalilas tym fotelikiem, ja jestem wyczulona na tym punkcie, wiem ze ludzie klamia i czesto sprzedaja stare, zuzyte buble, ktore zdarza sie, ze zagrazaja zdrowiu lub zyciu :angry:

Nie, to podróbka. Oferta była za 13€, albo za pieluszki. Na fotce, nówka-nie śmigana. No to wzięliśmy. Jaaaaaa :crazy:

Wiecie, ja mam taki charakter, że takie rzeczy też bym sprzedawała za śmieszną kasę, albo pieluszki czy coś. Bo nie chcę na nikim w ten sposób zarabia. Wręcz bym wolała właśnie sprzedać za jakieś rzeczy typu pieluszki, które nam się przydadzą. My oczywiście zapłaciliśmy gotówką.

Astrid ja wam sie dziwie ze w ogole obejrzeliscie sie za podrobka.... Przeciez takie foteliki to w ogole crash testow nie przechodza..

fotelik.info :: 293 crashtesty (testy zderzeniowe) w naszej bazie - ta strone uwielbiam i sie nia kieruje od poczatku wyboru fotelika. tam nauczylam sie jak zapinac poprawnie fotelik w aucie itd.. Foteliki ktore nie mialy testow to powinny w ogole nie byc dopuszczone do sprzedazy..!!
"Zobacz video z crashtest'ami fotelików i zastanów się, czy warto ryzykować zdrowie i życie Twojego dziecka kupując fotelik bez analizy testów zderzeniowych."

fotelik.info :: 293 crashtesty (testy zderzeniowe) w naszej bazie - ta strone uwielbiam i sie nia kieruje od poczatku wyboru fotelika. tam nauczylam sie jak zapinac poprawnie fotelik w aucie itd.. Foteliki ktore nie mialy testow to powinny w ogole nie byc dopuszczone do sprzedazy..!!
"Zobacz video z crashtest'ami fotelików i zastanów się, czy warto ryzykować zdrowie i życie Twojego dziecka kupując fotelik bez analizy testów zderzeniowych."

Ci ludzie, co je sprzedają bez atestów, niech sami w nich jeżdżą. Co ten pieniądz robi ze światem :dry:. Pewnie sami by swoich dzieci w nie nawet nie wsadzili do pobujania, a co dopiero do samochodu w trasę.

Ja za pierwszym razem kupiłam fotelik za 99zł - szczerze nie miałam kasy... później wzięłam ten po moim Chrześniaku.. i dopiero jak dostałam becikowe kupiłam fotelik za 1000zł... nie ma co oszczędzać - jak brać to tylko dobrej firmy z crashtestem.

a fotelik Astrid do oddania -przedzwońcie do Nich - jak można taki Szajs sprzedać ze złamanym styropianem - pozwolić na to, żeby Dzidzi było wożone w czymś takim.

No wszystko zalezy od rodzicow, bo wystawic na sprzedaz mozna wszystko, ale nie wszystko trzeba kupowac. tak samo jak sa w sprzedazy buty dla maluchow ktore juz zaczynaja chodzic.. I juz wiele butow widzialam z miekka pieta...Co jest niedopuszczalne, bo dzieci musza miec utwardzane buciki.. no ale jak jakis rodzic tego nie wie, to to kupi..

Axe gorzej jak nie beda chcieli wziac spowrotem i powiedza ze to astrid zniszczyla fotelik :O :O

reklama
Do góry