reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Robale ha ha przejrzalam Cie, ja tez pierwsze co to zawsze zagladam na polskie strony, ale jakos doswiadczenie nauczylo mnie, ze w Polsce ciaza to choroba i co by sie nie dzialo, to koniecznie trzeba isc do lekarza i od lekarza uslyszec co jest normalne, co nie. Paranoja :D A jak to mowia, kazda ciaza jest inna, ja sie zastanawiam, czy moja nastepna tez bedzie taka lajtowa czy da mi troche popalic. Moja kuzynka pierwsza ciaze miala udana, nic jej nie dokuczalo, a druga ze zgaga , bolami plecow, nog i wszystkiego, czekala od poczatku na rozwiazanie . A tobie jak RObaczku z rana, masz problemy ze zjedzeniem sniadania czy jesz spokojnie ?

Kurcze i zapomnialam spytac, jesz kwas foliowy ?

reklama
Ayni normalnie przewidująca jesteś :tak:. Z rana nie jem, zaczynam ok 10 jeść, ale dziś tak mnie mdliło, zaczęłam płatki robić jak mnie wtedy cofnęło haha, cała chodziłam tak mnie wytrzepało :-D( tak wymiotowałam ), ale później opędzlowałam bułkę z dżemem i szynką. Wszyscy się śmiali a jeden rzucił tekstem czy przypadkiem to bliźniaki nie będą :-D

Sencilla mam nadzieje ze sie na raczka nie spieklas... :sorry2: my tez milo spedzilismy dzien choc na wlasnym ogrodzie hihi... bo zakupilam sobie z okazji dzisiajszego swieta prezent :-D ktory bardzo podreperowal moj budzet jesli chodzi o czas dla mnie...
oto fotki;

Załączniki

• P5270024.jpg
    P5270024.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 32
  • P5270032.jpg
    P5270032.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 32
  • P5270041.jpg
    P5270041.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 30
Robalku pamietaj to ze masz takie dolegliwosci to bardzo dobrze.To znaczy ze jest ok :-) Ja taem mialam mokro w ciazy:-D

Bleee...padam. Na dzisiaj dosc pakowania, nie dam rady więcej. Janek ululany, a ja idę się zrelaksowac przed tv.

Jeszcze zdążyłam z życzeniami, ale na ostatnią chwilę;-) Wszystkiego najlepszego Mamy!!!

flower-graphics.gif

A ja sie zastanawiam miedzy deska do prasowania a kanapa z kieliszkiem lambrusco:tak::-) - moj M na rybach do 3.00 - dzieci juz w lozeczkach:tak: a ja nie wiem czy odpoczywac czy nadrabiac dzisiejsze szalenstwo z pralka bo schlo w godzine:szok::-D
Iguana rozumiem twoje zmeczenie - nie dosc ze z malym dzieckiem to jeszcze taki upal... tez tak kiedys mialam...milego relaksu:tak:

Ja wcina, kanapke z mocarella i pomidorkiem i ...dalej mysle ihih... milego wieczoru kobietki!!!:cool2:

Robale mam nadzieje, ze ten dzem i szynka to osobno hahaha :D ja tez sie probowalam cos muesli ratowac, ale nie znosze tego, na szczescie szybko mi przeszlo i zaczelam jesc normalne sniadania. Jeszcze pare tygodni i przejdzie :-DNie wiem czy to pocieszajace.

ja dzis robie na kolacje filet z kurczaka po hawajsku , tzn zapiekany z ananasem i serem, mojemu tak przypadlo do gustu hihi i ziemniaczki z koperkiem , taki zwykly, polski obiadek , domowe najlepsze. Kupilam sobie dzis cwikle w polskim sklepie i podjadam z kanapkami :D

Ania widzialam ten Twoj basen na fejsbuku, swietny pomysl, jakbym miala taka gwardie , a nawet i mniejsza, to wrzucam dzieci do wody i po sprawie :D Oby pogoda nadal dopisywala ,bo baaardzo mi to na reke.

Iguana , relax, take it eeeeeee-eeeeasy.. ;) ale bym sobie teraz zrobila drink bezalkoholowy oczywiscie jablko-mieta-cytryna z lodem i na balkon... mmmm.. Ni mam
:-(

A w ogole czy ktoras z was ma satelite ? Bo dzis M zamontowal i ustawil na Hotbird , ale tam tylko pare polskich kanalow i nie mam ani TVP 1, 2 ani Polsatu ani TVN ... Czy to da rade na satelicie odbierac ? Mam za to program z disco polo :/ szalenstwo...
:dry:

Wlasnie wrocilismy z plazy...dzieciakio totalnie wyhasane... :) tak to sie pisze...? ;)
Robale,ja cala ciaze wkladki nosilam,tak mialam mokro.wszystko masz w porzadku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry