reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Tak jak ja haha.moje wszystkie dzieci 10 dni po terminie :)

Dzien dobry...

TheHague moja trojca tez 11 dni po terminie /kazde dokladnie tyle/:tak:
Sencilla my
My na jeziorko sie wybieramy ale po obiedzie bo nam maly zasnal:-Da moj M wiaze pomidory - a pogoda cudna.... ale mialam mlyn ostatnio musze was dwa dni do tylu doczytac....

reklama
Baaardzo! Wlasnie jestesmy na plazy nad jeziorem,dzieci sie fajnie bawia,Lila spi,a ja delektuje sie sloneczkiem.

Ostatnia edycja:
Astrid smacznego
A ja sobie pospałam i zaraz się biorę za kolację. miałyście czy może macie takie wodniste upławy?

Tak, mi lecialo na poczatku ciazy, caly czas bylam tam mokra i to nie normalny sluz tylko jakby woda. Juz sie nawet balam ze to infekcja czy cos, ale bez zapachu i w ogole nic niepokojacego , potem wyczytalam, ze moze sie pojawic zwiekszona wydzielina z pochwy. Potem jakos zaniklo ale nie pamietam dokladnie w ktorym tygodniu to bylo.

Jeszcze dopowiem Robalku, zebys bron boze nie zagladala na polskie strony bo tam sie juz snuje teorie ze to wody plodowe sie sacza, i inne czarne scenariusze , obys sie nie denerwowala w Twoim stanie; ja podczytywalam ang stronke i tutaj jest ladnie wyjasnione, jesli wodniste i bezzapachowe, to normalny objaw wczesnej ciazy, jezeli natomiast wydzielina zmienia kolor na szarawy, zielony, zielonawy czy zolty oraz wydziela nieprzyjemny zapach, wtedy nalezy udac sie do lekarza :

A discharge is often normal, especially if it's colorless and odorless but if you notice an unpleasant odor or excessive discharge that is gray, green, or yellow in color, then you may want to contact your doctor.
http://www.babymed.com/pregnancy-symptoms/vaginal-discharge-early-sign-and-symptom-pregnancy-0

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry