reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Bo za duzo o tym myslisz :-D lepiej zarzuc sobie cos ciekawego do 'roboty' bo jeszcze Majke przenosisz 2 tyg po terminie ;-)

reklama
Dzisiaj znowu będzie miała fajnie, bo wygrzeje dupkę na słoneczku u przyszłej cioci i przyszłego wujka. Kolega do zabaw już dla niej śmiga tam, więc nie będzie się nudzić :-D.

WITAJCIE ! Milego dnia mamusie i przyszle mamusie:-).Ha ha przypomnialo mi sie jak jeszcze przed slubem dostalam zyczenia od mojego D z okazji dnia" mamy naszych przyszlych dzieci" :-D

reklama
morgen ;-) wszystkiego naj naj naj! ja dopiero co oburzona ale już nakrecona je je je life is good! ;-) sencilla ja się teleportuje wirtualnie .

Astrid ja samej kranowki też jakoś nie lubie tyle lat i się nie moge przyzwyczaić. wchodzi mi tylko z syropem mocno zimna. wtedy mówię sobie że to niegazowana z syropem :-D

Do góry