reklama
Ayni no a zebys wiedziala, od dziecka mam walenie z grubej rury ale ostatnio to przesadzam
mam kolezanke od kilku lat tu w nl i ona zawsze sama byla, nie miala faceta. Nie widzialam jej kilka miesiecy, az sie zgadalysmy z inna kolezanka i poszlysmy ja odwiedzic. Ona nam oznajmia, ze w ciazy jest, a ja do niej.. "a gdzie tatus??????" dopiero po chwili do mnie dotarlo o co ja zapytalam i myslalam, ze schowam sie za kanape ze wstydu.. no ale czasami jak czlowiek szybciej mowi niz mysli to tak jest na szczescie kolezanka sie nie obrazila bo znamy sie naprawde dlugo
mam kolezanke od kilku lat tu w nl i ona zawsze sama byla, nie miala faceta. Nie widzialam jej kilka miesiecy, az sie zgadalysmy z inna kolezanka i poszlysmy ja odwiedzic. Ona nam oznajmia, ze w ciazy jest, a ja do niej.. "a gdzie tatus??????" dopiero po chwili do mnie dotarlo o co ja zapytalam i myslalam, ze schowam sie za kanape ze wstydu.. no ale czasami jak czlowiek szybciej mowi niz mysli to tak jest na szczescie kolezanka sie nie obrazila bo znamy sie naprawde dlugo
no i wyglada na to, ze u nas dzicz. Pewnie mysla, ze Polacy to kanibale i ich na miejscu zeżra, jeszcze na plycie lotniska \\Nie przyjadą na Euro 2012. Boją się rasizmu - Onet Wiadomości
The Hague, Omg !!! to ja tez mam taka ktora wlasnie dzidziusia urodzila i sie chwali fotami na NK , ale o tatusiu nic nie slychac, ja juz prawie mialam pisac : "a kto jest szczesliwym tatusiem" ale potem przemyslalam sprawe chociaz mysle, ze to chyba az nie zbrodnia spytac, przeciez w koncu sama sie nie zaplodnila , a noz widelec znalazl sie smialek i mozna by nawet podwojnie pogratulowac. No , ale wiadomo, to taki temat tabu tak jak antykoncepcja hahahaa, ja tez tak mialam zwlaszcza w szkole, mialam przez to problemy z nauczycielami, bo wyrwalo mi sie jakies nieodpowiednie pytanie
no co Wy takie lobuzy ja dawalam czadu w podstawowce, bo mialam jezyczek niewyparzony, a w liceum to tylko spiewalam na lekcjach, zwlaszcza podczas sprawdzianow. Tzn. nucilam sobie pod noskiem
No i oczywiscie zawsze musialam sie do czegos "wtrącic"
No i oczywiscie zawsze musialam sie do czegos "wtrącic"
no i wyglada na to, ze u nas dzicz. Pewnie mysla, ze Polacy to kanibale i ich na miejscu zeżra, jeszcze na plycie lotniska \\Nie przyjadą na Euro 2012. Boją się rasizmu - Onet Wiadomości
Wiesz co, ja sie w ogole nie dziwie, np czarnoskorym, w kraju, w ktorym swojego "czarnego" ktory gra dla Polski obrzuca sie bananami i krzyczy : ""won do afryki banany prostowac" nie bylo by mi do smiechu za bardzo. Mimo, ze swiadomosc spoleczna powoli wzrasta w Polsce, wystarczy poczytac komentarze pod tym artykulem. Wiekszosc Polakow jest przekonana, ze Polacy sa jedyna , normalna rasa , bo :
a) anglik ma w krwi zabijanie
b) czarnoskory, bo to glupi asfalt
c) muzulmanin to terrorysta
tlumaczenie, ze mamy dystans do innych, nie oznacza w ogole naszej goscinnosci czy dania komus poczucia bezpieczenstwa. A tak przy okazji... Zaskoczyl mnie na FB moj znajomy, ktory ostatnio zamiescil takie zdjecie :
No faktycznie, zachecajace... Niestety w Polsce wiekszosc nad inteligentnymi, obytymi ludzmi stanowia kibole po podstawowce...
Sencilla ja w skrocie tylko powiem, ze mialam karne przeniesienie, bo nagana na forum szkoly nie wymusila na mnie i moich 2 kolezankach poprawy heheh rozne rzeczy sie robilo, nauczyciele mieli z nami niezly cyrk.. Ty spiewalas pod nosem, a my sie darlysmy na lekcjach.. a jak ktos z nami zadarl to juz w ogole... no ale z wiekszosci rzeczy sie powyrastalo
The hague ozesz w morde!!! Moja kolezanka na lekcji religii przyniosla wibrator, ktory dostala na 18-stke ;D oczywiscie smiechy i chichy nas wydaly i ksiadz zrekwirowal narzedzie ;D a my cala grupa wyladowalysmy u dyrektorki :-)
reklama