reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

​Iguana , super , slodkie takie pioseneczki, chyba czas niebawem sie zaczac uczyc holenderskich podspiewanek :)

reklama
Ayni no a zebys wiedziala, od dziecka mam walenie z grubej rury :-p ale ostatnio to przesadzam :-D
mam kolezanke od kilku lat tu w nl i ona zawsze sama byla, nie miala faceta. Nie widzialam jej kilka miesiecy, az sie zgadalysmy z inna kolezanka i poszlysmy ja odwiedzic. Ona nam oznajmia, ze w ciazy jest, a ja do niej.. "a gdzie tatus??????:confused:" dopiero po chwili do mnie dotarlo o co ja zapytalam i myslalam, ze schowam sie za kanape ze wstydu.. :zawstydzona/y: no ale czasami jak czlowiek szybciej mowi niz mysli to tak jest :-D na szczescie kolezanka sie nie obrazila bo znamy sie naprawde dlugo :happy2:

The Hague, Omg !!! to ja tez mam taka ktora wlasnie dzidziusia urodzila i sie chwali fotami na NK , ale o tatusiu nic nie slychac, ja juz prawie mialam pisac : "a kto jest szczesliwym tatusiem" ale potem przemyslalam sprawe :-Dchociaz mysle, ze to chyba az nie zbrodnia spytac, przeciez w koncu sama sie nie zaplodnila , a noz widelec znalazl sie smialek i mozna by nawet podwojnie pogratulowac. No , ale wiadomo, to taki temat tabu :D tak jak antykoncepcja hahahaa, ja tez tak mialam zwlaszcza w szkole, mialam przez to problemy z nauczycielami, bo wyrwalo mi sie jakies nieodpowiednie pytanie :D

no co Wy takie lobuzy :) ja dawalam czadu w podstawowce, bo mialam jezyczek niewyparzony, a w liceum to tylko spiewalam na lekcjach, zwlaszcza podczas sprawdzianow. Tzn. nucilam sobie pod noskiem ;)

No i oczywiscie zawsze musialam sie do czegos "wtrącic" ;)

no i wyglada na to, ze u nas dzicz. Pewnie mysla, ze Polacy to kanibale i ich na miejscu zeżra, jeszcze na plycie lotniska :-D\\Nie przyjadą na Euro 2012. Boją się rasizmu - Onet Wiadomości

Wiesz co, ja sie w ogole nie dziwie, np czarnoskorym, w kraju, w ktorym swojego "czarnego" ktory gra dla Polski obrzuca sie bananami i krzyczy : ""won do afryki banany prostowac" nie bylo by mi do smiechu za bardzo. Mimo, ze swiadomosc spoleczna powoli wzrasta w Polsce, wystarczy poczytac komentarze pod tym artykulem. Wiekszosc Polakow jest przekonana, ze Polacy sa jedyna , normalna rasa , bo :
a) anglik ma w krwi zabijanie
b) czarnoskory, bo to glupi asfalt
c) muzulmanin to terrorysta

tlumaczenie, ze mamy dystans do innych, nie oznacza w ogole naszej goscinnosci czy dania komus poczucia bezpieczenstwa. A tak przy okazji... Zaskoczyl mnie na FB moj znajomy, ktory ostatnio zamiescil takie zdjecie :

485859_332178260187849_100001870345211_831006_1252941187_n.jpg

No faktycznie, zachecajace... Niestety w Polsce wiekszosc nad inteligentnymi, obytymi ludzmi stanowia kibole po podstawowce...

Sencilla ja w skrocie tylko powiem, ze mialam karne przeniesienie, bo nagana na forum szkoly nie wymusila na mnie i moich 2 kolezankach poprawy heheh rozne rzeczy sie robilo, nauczyciele mieli z nami niezly cyrk.. Ty spiewalas pod nosem, a my sie darlysmy na lekcjach.. :-D a jak ktos z nami zadarl to juz w ogole... no ale z wiekszosci rzeczy sie powyrastalo :cool2::cool2::cool2:

The hague ozesz w morde!!! Moja kolezanka na lekcji religii przyniosla wibrator, ktory dostala na 18-stke ;D oczywiscie smiechy i chichy nas wydaly i ksiadz zrekwirowal narzedzie ;D a my cala grupa wyladowalysmy u dyrektorki :-)

reklama
Ayni wibrator tez kiedys moja kolezanka prosto z urodzin przyniosla, ale nie do szkoly, tylko do pracy i go na kantynie w przerwie obiadowej wyciagnela z torby hahaha taki wieeeeelki rozowy :-D

Do góry