reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Jestem mega niewyspana...blee:-( Mąż pojechał do nowego mieszkania, bo okazało się, że jednak wymaga podmalowania i tym się będzie zajmował cały weekend oraz poniedziałek, bo ma wolne w pracy. A ja z Jankiem sami i w planach pakowanie. Ciekawa jestem jak dam sobie sama radę z tymi pudłami i to z Maluszkiem, a bardzo dużo jeszcze zostało...A we wtorek już rano przybywa firma transportowa. Jejku, ale jestem zła na mojego P, że nie dopatrzył tego, bo by się wcześniej załatwiło malowanie:wściekła/y: ehhh

reklama
Iguana dasz rade :) Pakuj w tym czasie co Janek spi i sie bawi. Ja tez jak sie przeprowadzalismy, to musialam sie sama pakowac, bo moj non stop byl w pracy i polowe rzeczy musialam sama przewozic.. no ale pomysl ze juz za niedlugo bedziecie na nowym :) Dobrze, ze takie pakowanie to tylko raz na jakis czas jest :))))

Wszystkiego Najlepszego Mamusie z okazji Dnia Mamusi w Polsce :tak::tak::tak::tak:
dzis-mamy-dzien-mamy-b-iext6136342.jpg

Robale juz prawie 5,5 tygodnia :happy2: jeszcze 34,5 i przywitam Cie w gronie mam :))))

Wszystkiego naj mamuski, z okazji Dnia Mamy :tak:

Jak się przemóc i zacząć pić wodę z kranu :confused:. Jestem jakaś nienormalna.

A co do Dnia Mamy, to fajnie mieć go dwa razy w miesiącu hahaha, chociaż mój M. mówi, że jesteśmy Polakami i obchodzimy polski dzień :cool2:.

Astrid o co kaman z ta woda? ja pije czasami :) dobra jest :)

Nie wiem, mam jakąś psychiczną blokadę. Mój M. się śmieje ze mnie i mi jeszcze pokazuje, jak krowie na rowie: "paaatrz masz nawet napisane DRINKWATER" :zawstydzona/y:. Bo mi się nie chce gotować ciągle wody i czekać aż wystygnie, a pić mi się chce masakrycznie.

reklama
Do góry