reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Jestem mega niewyspana...blee:-( Mąż pojechał do nowego mieszkania, bo okazało się, że jednak wymaga podmalowania i tym się będzie zajmował cały weekend oraz poniedziałek, bo ma wolne w pracy. A ja z Jankiem sami i w planach pakowanie. Ciekawa jestem jak dam sobie sama radę z tymi pudłami i to z Maluszkiem, a bardzo dużo jeszcze zostało...A we wtorek już rano przybywa firma transportowa. Jejku, ale jestem zła na mojego P, że nie dopatrzył tego, bo by się wcześniej załatwiło malowanie:wściekła/y: ehhh

reklama
Iguana dasz rade :) Pakuj w tym czasie co Janek spi i sie bawi. Ja tez jak sie przeprowadzalismy, to musialam sie sama pakowac, bo moj non stop byl w pracy i polowe rzeczy musialam sama przewozic.. no ale pomysl ze juz za niedlugo bedziecie na nowym :) Dobrze, ze takie pakowanie to tylko raz na jakis czas jest :))))

Wszystkiego Najlepszego Mamusie z okazji Dnia Mamusi w Polsce :tak::tak::tak::tak:
dzis-mamy-dzien-mamy-b-iext6136342.jpg

Robale juz prawie 5,5 tygodnia :happy2: jeszcze 34,5 i przywitam Cie w gronie mam :))))

Wszystkiego naj mamuski, z okazji Dnia Mamy :tak:

Jak się przemóc i zacząć pić wodę z kranu :confused:. Jestem jakaś nienormalna.

A co do Dnia Mamy, to fajnie mieć go dwa razy w miesiącu hahaha, chociaż mój M. mówi, że jesteśmy Polakami i obchodzimy polski dzień :cool2:.

Astrid o co kaman z ta woda? ja pije czasami :) dobra jest :)

Nie wiem, mam jakąś psychiczną blokadę. Mój M. się śmieje ze mnie i mi jeszcze pokazuje, jak krowie na rowie: "paaatrz masz nawet napisane DRINKWATER" :zawstydzona/y:. Bo mi się nie chce gotować ciągle wody i czekać aż wystygnie, a pić mi się chce masakrycznie.

reklama
Do góry