Robale
Fanka BB :)
Apn ale super, że udało Wam się załatwić datę chrztu. Fajnie że opisałaś jak to tu wygląda bo ciekawa byłam. Ale dużo lepiej niż u nas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wczoraj testowaliśmy, to była ciemniejsza od poprzedniej, ale dziś czy jutro powtórzymy. dla mnie to dziwne, ja bym chciała 2 piękne krechy a nie coś tam widoczne dopiero pod odpowiednim kontem i pod światło
Anetko dasz sobie radę, ciężki może i będzie ale przynajmniej będziecie mieć to za sobą.
Sencilla, dziekuję ale już doczytalam wszystko. Znalazlam odnośnik o adresach CB i okazuje się, że wypisana jest nawet moja wiocha;-) Jeśli to co tam pisze jest prawdą to do CB bedę miala rzut beretem - jeszcze bliżej niż do GGD.Iskierka, mozesz tu info z tej stronki wrzucic na forum, to cos poradzimy.
Ważne ze corka zdrowa. Moim zdaniem lepiej za chuda niz za gruba - mozesz to powiedzieć pani z GGD. Łatwiej o choroby spowodowane nadmierną tuszą niz szczupłością, a jeśli Karinka normalnie je to wcale bym się nie przejmowała.Co do GGD to ja znowu ide we wtorek z Karinia - juz mnie wkurzaja bo to 3 raz...oni twierdza ze jest za chuda wg wzrostu - szczerze powiem puszcze to poza uszy..
Robaczku - trzymam mocno kciuki. A praca i szefem sie nie martw - twoje zdrowie i ciąża są wazniejsze. Poza tym - może jeszcze wrócisz do pracy, za miesiac, dwa. Czasami tylko pierwsze 2-3 miesiace są ciezkie.Bry
Aniuhaven a może pojedz gdzie opony wymieniają. tam powinni mieć.
Ja znowu w domu, już nie mogę, tak się źle czuję. Nawet wczoraj rozmawiałam z Iskierką na ten temat, po przytulaniu myślałam że coś się rozkręci bo pojawił się różowy śluz, ale to 2 godziny i czysto. Fakt że wieczorem tak mnie mdliło, wywiotowałam , miałam coś takiego w drugiej ciąży, ale zobaczymy, póki co M musiał szefowi powiedzieć że podejrzewamy ciążę, ponieważ do pracy nie poszłam już 2 raz i że jak coś ma szukać kogoś na moje miejsce, szef załamany mówi że musi co najmniej 5 osób szukać , bo jedna to za mało. M chodzi, jak na szpilkach, po test dziś jedzie, ja pierdziele ja tak nie przeżywam jak on
Pomysl o tym, że teraz pocierpisz, a potem będziesz miala superPogoda dzisiaj znakomita na dworze a ja musze sie pakowac :-(do tego moj Kuba dzisiaj wole ma w szkole wiec mam go na glowie. O 13 jedziemy podpisac umowe i odebrac klucze pozniej po panele i na 18 do pracy. Ten tydzien bedzie masakryczny dla mnie az sie boje...
Jeżeli jesteście zapisani do tej parafii to może chodzić o zaswiadczenie o odbyciu naukj przedchrzcielnych. Może zadzwon do parafii w Pl i dowiedz się, albo do parafii w NL.W ogóle... co do chrztu. My chcemy chrzcić w Polsce. Słyszałam, że musimy iść do polskiej parafii(pw NMP Gwiazdy Morza) po jakiś papierek, ale nie orientuję się jaki i po co?
Astrid jak wyszedł Ci pozytywny to poszłaś od razu do położnej czy dopiero po jakimś czasie, pytam ponieważ słyszałam że tu ciąża jest później liczona niż u nas