reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzien dobry!!!

Ale z was ranne ptaszyny:-D my tez mielismy pobudke w nocy bo Victor zwymiotowal i..poszedl spac :baffled:ale to chyba przez ten kaszel go tak naciaglo,bo po ten bylo juz ok:tak::tak::tak:

U mnie wszyscy spia lacznie z 2babciami... tylko ja i moj M idziemy do pracy - no coz mus to mus...:-):-):-)
Robale a co tobie?

reklama
Witam sie i ja :-)

Ja w nocy mialam pobudke ale przez pogode taki grad lecial ze myslalam ze szybe wybije.
Moj Kuba tez dzis rano zwymiotowal ale to przez kaszel.
Teraz juz zmykamy do szkoly. Pierwszy raz bede musiala uzyc foli na wozek bo taka ladna pogoda:wściekła/y:

Dzien dobry!
RObale jak sie czujesz,lepiej juz.
Mnie od paru dni brzuch pobolewa i nie wiem czy nie panuje znow jakas grypa zoladkowa,,,bo slyszalam od paru osob o bolesciach brzucha.
Sencilla,a Ty czemu tak wczesnie,Liljanka tak wczesnie sie budzi>????
My dzis o 6 mielismy pobudke,,,,i juz zdazylam na obiad naszykowac troche,i do mamy na kawke jade za chwile z kumpela.
Wczoraj sie usmaialm bo maly jak mnie widzi to chce do mnie,jesli moj Łukasz jest sam do jest z nim,a ledwo mnie zobaczy to juz go nie widzi,heheheh
Aniu pewnie jak wrocisz to babcioe obiadek juz beda mialy dla Was...
milego dnia i sloneczka,bo znow widze chmury u nas

Witam. Ja też dziś już od 5.00 nie śpię, bo moje najmłodsze "dziecię" obudziło się, załatwilo swoje potrzeby na podłodze w przedpokoju i chciało się bawić:-D
Wysłałam męża do pracy, dzieci do szkoly, pranie sie pierze a my chyba pomaszerujemy jeszce do lóżka.
Robale oj biedna ty:no:

Robale - współczuję :-(, mam nadzieję, że już Ci lepiej

Ja dzisiaj się obudziłam przed 5, bo siku, potem M. się zaczął kręcić do pracy. Nastawiłam sobie tylko budzik na 8 rano i poszłam spać. Dzisiaj śmigam do położnej na kontrolę :-D. Zaraz sobie spiszę pytania, bo potem zapominam, co od niej chciałam. Pogoda lekko mówiąc, jest do tyłka :crazy:, a marzyło mi się już założyć zwiewną kiecunię i balerinki, ech. Włączyłam DDTVN i mnie wkurzyło, że 90% programów jest o tym, że ktoś ma raka, jest smutny, cierpi, kogoś pobili itd., noooo ja dziękuję za taki poranek. Przełączyłam na tvp2, Pytanie na śniadanie. Wolę słuchać o jakichś milszych tematach, typu ciąża Sonii Bohosiewicz :sorry:.

CO za poranek mialam dziewczyny...obudzilam Sie o 8,a tu na 8.20 Marys do szkoly,a Antos do speelzaal,zerwalam dziewczyny z lozka,wyrobilam Sie z cala trojka w 20 minut!szok.ale prz ubieraniu patrze,a Tosia cala w jakiejs wysypce!i goraczka znow...polecialam z nimi w tym deszczu do szkoly,Lila miala najlepiej,bo pod folia,ale reszta to szkoda gadac...Tosia wrocila ze mna do domu,bo musze do lekarza z nia..to juz za Dlugo trwa...

Sencilla wspoloczuje ci ja naszczescie jeszcze nigdy nie zaspalam ale wszystko przede mna. A z coreczka idz do lekarza oby jej pomogl bo jak moj Kuba przez tydzien mial goraczke i to wysoka przy czym nic nie jadl to lekarz kazal tylko Paracetamol podawac (lek na wszytsko)

reklama
Witam

A wy juz z rana tepo narzucacie :-D
Aniu ,Anetko zdrówka dla chopakow:tak:Michal w tamtym tyg miual 3 dni temp a od piatku kaszle:no: Tez zawsze wymiotuje przy kaszlu ale to
dobrze bo sama flegama:tak:

Astrid ja tez na 10 ide do poloznej i chyba zrobie tak jak ty ,napisze pyt na karteczce:tak:
Sencilla biedna ty... Napisz co lekarz powiedzial :tak: rowniez zdrówka:tak:

Robale a moze to poranne mdlosci??;-)

Iskierka powoli sie przyzwyczajasz do wstawania w nocy;-)

Astrid ja tez ide na 10 do poloznej :)

Do góry