karola82_82
mama slicznego Michałka
Tez patrzylam na allegro za takoale nie znalam opini...
Aneta my placimy okolo 45 e na mies.
dobrej nocki
Aneta my placimy okolo 45 e na mies.
dobrej nocki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie ubezpieczenia można sprawdzic na stronie www.independer.nl pod zakładką "Autoverzekering". Nie wiem gdzie sie tam wpisuje ewentualne zniżki z Polski, ale można tam porównać niemal wszystkie ubezpieczalnie między sobą.a ja mam pytanie z innej beczki. Ile placi sie ubezpieczenia w przyblizeniu w NL za autko moze ktoras ma tak rocznik 2006/08. Bo sprzedajemy nasze na PL blachcach i chcemy kupic na zoltych i chcialbym sie zorientowac o cene ubezpieczenia. Slyszalam ze niektore ubezpieczlanie uwzgledniaja Polskie znizki.
No niestety, chyba że wybierzesz basisverzekering, ale wtedy nie pokrywają żadnych szkód.No to sporo jak na same ubezpieczenie az sie boje ile nam wyjdzie bo pewnie rocznik im mlodsze tym drozsze
Kwotę podatku można płacić tez miesięcznie - przynajmniej ja tak mam. A kwotę podatku sprawdzisz na stronie Bereken uw motorrijtuigenbelasting. Wybierasz nazwę prowincji w której mieszkasz, rodzaj paliwa i ciężar samochodu. Otrzymujesz kwotę podatku na kwartał i na rokTo ze kwartalnie trzeba to wiem i to nie male pieniadze. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :-)