Madziula85
Rodzina w komplecie :)
anetka chodzi w tym sensie ze auto jest sprawne i silnik dziala bez zarzutów , zo meenemen tu oznacza ze mozna brac odrazu, bez namysłow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!
Ja dopiero kawe sobie zrobiłam i usiadłam, żeby wypić.
Rano tatusia odwieźliśmy na lotnisko, na jeden dzień pracy w Edynburgu...dziś o 20 z minutami wraca...
Ale najlepsze jest to że później pojechaliśmy na zakupy a maż dzwoni już z lotniska i myślałam że zapomniał czegoś a on mówi że założył inną marynarkę i inne spodnie...nie cały komplet...może się nie rzuci w oczy za bardzo bo podobne kolory i w paski...;-)...no ale normalnie lata 70te i prowincjusz z PL...
Sencilla mam nadzieję że Tosi szybko minie i obędzie się bez następnej wizyty u lekarza i to nic poważnego
nana to widzę że nieźle ten makler Wam "czas organizuje"
anetka to autko dla Ciebie kupujecie? A napiszesz nam jakie?
astrid to dobrze że u Ciebie goed)) mnie nigdy nie ważyli na wizytach
Ja ginekologa ostatni raz widziałam w Polsce zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Pewnie tutaj się niczym nie różni .Ja do gina chodziłam...
Na początku ciąży to jakiś asystent mnie przyjmowała a później to już nawet na profesora nie pożałowali
ANNAJ nie wiem jak twoj maz ale moj to by chyba oszalal jak by sie tak pomylil.Bo on uwielbia garnitury no i mus byc wszystko ok.No a jak gdzies idziemy to ja czekam na niego bo sie dluzej pinduje
ASTRID jak to fajnie ze jest ok :-) Mnie tez zawsze w butach wazyli.