Dziewczyny,dzieki za slowa wsparcia...mam dzis kryzys,ten ranek,choroba Tosi,wczoraj Tak strasznie Sie z R poklocilismy,,Ech...a mielismy wczoraj rocznice I zamiast Tego to ta klotnia...pisze z telefonu wiec przepraszam za literowki... Mam wizyte na 10.50,zobaczymy,co powie. Anetka Meenemen oznacza,ze mozesz cos wziac ze soba,czyli zabrac takie,Jakie jest.to z marktplaats?
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja idę na 10:40, ale nie chce mi się biegać po mieszkaniu między kanapkami a herbatą. W ogóle mam manię, że lubię być wszędzie wcześniej, bo nie lubię się spóźniać... zazwyczaj później kwitnę w przychodni, bo ktoś się spóźnił i się wszystko przesunęło . Patrząc na pogodę za oknem, to jak ubiorę płaszczyk-grzybek z aksamitu (bo to jedyny cieplejszy, w jaki się mieszczę) i wezmę parasol, to będę, jak:
Robale
Fanka BB :)
dziewczyny na pewno nie poranne mdłości bo mam okres, ale rano jeszcze mnie mdliło, m chory, w klasie znowu coś mnie uciska ale to chyba z nerwów
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
dziewczyny na pewno nie poranne mdłości bo mam okres, ale rano jeszcze mnie mdliło, m chory, masakra
Może jakieś zatrucie? :-(
Mam nadzieję, że już przeszło.
anetka880
Sencilla tak to z marktplaats. W opisie pisze tak i nie wiem jak to rozumiec.
Astrid ja podobnie jak ty nie lubie sie spozniac i pozniej na tym cierpie jak musze czekac bo ktos sie spoznil. Moja zaleta przede wszytskim jest punktualnosc.
Kurcze nie wiem czy nie dostalam okresu bo przez 3 dni leciala krew ale w bardzo malych ilosciach. Dzisiaj juz nic nie ma zobaczymy czy za miesiac tez cos bedzie.
Teraz czeka mnie brudna robota
Astrid ja podobnie jak ty nie lubie sie spozniac i pozniej na tym cierpie jak musze czekac bo ktos sie spoznil. Moja zaleta przede wszytskim jest punktualnosc.
Kurcze nie wiem czy nie dostalam okresu bo przez 3 dni leciala krew ale w bardzo malych ilosciach. Dzisiaj juz nic nie ma zobaczymy czy za miesiac tez cos bedzie.
Teraz czeka mnie brudna robota
Anetka ja srednio co 2 tygodnie mam jakies plamienie, powiedzialam o tym poloznej, ale nie przejela sie zbytnio, powiedziala ze to pewnie okres tylko sie jeszcze nie moze uregulowac a miesiac po porodzie to dostalam taki typowy okres 4 dniowy, teraz juz tylko jedno-dwu dniowe plamienia. Masakra, myslalam, ze dluzej przeciagne ta bezokresowa labe hehehhe ))
PS. za ile sie wybierasz do Den Haag?? I powiedz mi gdzie kupujesz to autko? Od kogos prywatnego czy z komisu? My tez kupowalismy nasze autko w komisie na Rijswijku, takze moze to w tym samym miejscu?
PS. za ile sie wybierasz do Den Haag?? I powiedz mi gdzie kupujesz to autko? Od kogos prywatnego czy z komisu? My tez kupowalismy nasze autko w komisie na Rijswijku, takze moze to w tym samym miejscu?
anetka880
TheHague Jednak moj maz sam pojedzie (tzn z moim tata) bo ja bede musiala Kube ze szkoly odebrac a boje sie ze bedzie korek i nie zdaze. Autko jest od prywatnej osoby i w Rijswijku tyle tylko wiem.
Ja tez myslalam ze dluzej nie bede miala okresu bo z Kuba to dopiero po 18 m dostalm, ale czytalam ze jezeli jest dluzsza przerwa pomiezy karmieniami niz 6h to wtedy okres moze powrocic a ja przesypiam cale noce wiec mam ok 10h. Mozliwe ze sie jeszcze oczysza macica.
Ja tez myslalam ze dluzej nie bede miala okresu bo z Kuba to dopiero po 18 m dostalm, ale czytalam ze jezeli jest dluzsza przerwa pomiezy karmieniami niz 6h to wtedy okres moze powrocic a ja przesypiam cale noce wiec mam ok 10h. Mozliwe ze sie jeszcze oczysza macica.
nana19
Witajcie,Ja tez z mezem to cos sie nie mozemy dogadac ,za malo seksu HE HE
SENCILLA wspolczuje takiego poranka ,ja tak kiedys wybieralam sie do CB (No ale z 1 dzieckiem) najpierw mosialam Tymka wykapac bo taka miala biegunke i wymioty po sojowym mleczku.Kiedy juz konczylam go ubierac znow zwymiotowal.No dobra znow go mosialam myc bo na wloski mu polecialo .Wkoncu go ubralam siebie ,jestesmy juz do wyjscia a on znow zwymiotowal na siebie i na mnie.No to sie juz poddalam zadzwonilam do CB i inny termin ustalilysmy.Powodzenia u lekarza oby wreszcie cos poradzil:-)
ISKIERKO ,ty to jestes zdolna dwoje dzieci w jednym roku
SENCILLA wspolczuje takiego poranka ,ja tak kiedys wybieralam sie do CB (No ale z 1 dzieckiem) najpierw mosialam Tymka wykapac bo taka miala biegunke i wymioty po sojowym mleczku.Kiedy juz konczylam go ubierac znow zwymiotowal.No dobra znow go mosialam myc bo na wloski mu polecialo .Wkoncu go ubralam siebie ,jestesmy juz do wyjscia a on znow zwymiotowal na siebie i na mnie.No to sie juz poddalam zadzwonilam do CB i inny termin ustalilysmy.Powodzenia u lekarza oby wreszcie cos poradzil:-)
ISKIERKO ,ty to jestes zdolna dwoje dzieci w jednym roku
Ostatnia edycja:
reklama
anetka880
Sencilla skopiuje ten tekst z marktplaats jezeli mozesz to pomoz mi. Dokladnie jest napisane tak:
"Dir betreft een Ford KA welke zeer goed rijdt/stuurt/remt en schakelt. Naar mijn mening tikt het motortje te enthousiast. ZO MEENEMEN"
"Dir betreft een Ford KA welke zeer goed rijdt/stuurt/remt en schakelt. Naar mijn mening tikt het motortje te enthousiast. ZO MEENEMEN"