Witam!
Już melduję się w NL pogoda wczoraj nas przywitała holenderska...deszcz!!!
Iguana nie zamatwiam się bo to nie ą na szczęście poważne rzeczy, tylko wkurza mnie że tutaj takie konowały i nic nie zauważą albo wciskają ciemnotę kobietom... np. nie powinno się poddawać ekspozycji na alergen a tutaj to mają w dupie.Takiemu małemu alergie najczęściej przechodzą.A asymetria jest normalna u dzieci do 3-4 miesiąca życia(bo tak w brzuchu były).
Mam nadzieję że w PL chociaż troszeczkę się oderwiesz od codzienności i spotkasz chociaż na chwilę ze znajomymi...
anetka ja się wybieram w tym roku na wakacje z Tymciem, my musimy jechać w sezonie w sierpniu więc Egipt, Turcja itp. odpadają, zresztą nawet bez małego dziecka sezon tam jest dla mnie za gorący no i inna sprawa że nie przepadam za wyjazdami do Egiptu, Tunezji bo oprócz piramid nie ma dla mnie tam nic atrakcyjnego.
Kanaryjskie polecam bo nawet w sezonie jest tam przyjemniej niż w Europie.Jeśli fuertaventura to tam są silne wiatry więc nie wiem czy z maluszkiem to będzie ok?Ale plaże piękne..i nic więcej.Na Teneryfie fajnie dla Twojego dwulatka(np Loro Park) ale czy mniejszego tam będziesz ciągnąć...?
No ale z niemowlakiem na zwiedzanie się nie nastawiam.Ma być ładnie, ciepło(ale nie upał) i czysto.
Ja właśnie zastanawiam się nad Dominikaną bo tam plaże są super. Myślę że lot jakoś damy radę. tym bardziej że 2-godzinny bez problemu.
7axe7 pięknego Misia ma przyjaciela
))