Robale
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję. nie pocieszyłyście mnie :-(, bo będę musiała jechać z M do Pl, jak oddamy dzieci. Kurcze a tak nie chcę jechać, może M wyślę samego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dziękuję. nie pocieszyłyście mnie :-(, bo będę musiała jechać z M do Pl, jak oddamy dzieci. Kurcze a tak nie chcę jechać, może M wyślę samego
Gdzieś kiedyś czytałam, że na gorączkę najlepiej jest wziąść ciepły prysznic (nie gorący) i nie wycierając się do sucha ubrac piżamę i wejść pod kołdrę. Nie próbowałam tego tak dosłownie, bo na mokro nie weszłabym do łóżka, ale zawsze tak robię - ciepły prysznic i do łóżka. Nie ubieram nic dodatkowo, ale czasem przykrywam się dodatkowym kocem. Robię sobie gorące mleko z miodem i pomaga.No leżę i się pocę jak mysz. Mam nadzieję, że szybo mi ta infekcja minie. Jak tak dalej pójdzie, to mój dresik i szalik będzie można wykręcać. Dobrze, że M. mi skarpetek nie dał jeszcze .Przez to wszystko palce mi popuchły i musiałam zdjąć wszystkie pierścionki i obrączkę
No właśnie, ja też myślę, że tak to powinno wygladać. Ja na szczęście nie mam w PL meldunku od 2009 roku (czy jakos tak) i się dokładnie nie orientuję.bo niby jak przebywa sie i pracuje wiecej niz pol roku za granica i nie masz dochodow w Pl to nie musisz sie rozliczac,wiec ja tego nie robie.I nic sie nie dzieje.