Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
AnnJ, to rzeczywiście dzielna kobita z Ciebie, że udało Ci się z tym wszystkim zabrać. I jeszcze godnola? Wow, to będzie zdecydowanie teraz Ci wygodniej. Fajnie, że miałaś taką możliwość.
Dzięki za info w sprawie kremu dla dziecka na słońce. Aaaa... jak jeszcze będziesz robić jakieś zakupy dla Tymcia to popatrz dla niego za herbatkami dla dzieci, ale wyparzanymi. Troche ostatnio czytałam o tych granulowanych i to rzeczywiście nic dobrego. Może się coś trafi innego niż koperkowa.
Sencilla, powinnaś przed wizytami znajomych ostro zaznaczyć, że wizyta ma być krótka bo jesteś przemęczona i Lilka malutka i też szybko męcza ją takie wizyty. A jak podczas odwiedzin będzie się sprawa przeciągać to ja bym grzecznie dała znać, że jestem już zmęczona i muszę się położyć na chwilę;-)
7axe7, cieszę się razem z Tobą... Taki wyjazd moze być super, szczególnie jak się ma dużo czasu i na spokojnie można sporo rzeczy pozałatwiać
A my wczoraj cała trójcą wybraliśmy sie do parku narodowego Zuid-Kennemerland. Było na prawdę sympatycznie, a pogoda piękna:-)
Welkom in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Zobacz załącznik 450209Zobacz załącznik 450210Zobacz załącznik 450211Zobacz załącznik 450212Zobacz załącznik 450213Zobacz załącznik 450214
Ale fajne miejsce . Strasznie podobają mi się te malusie koniki, są przesłodkie. No i fajnie wyglądacie .