reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Sencilla nawet mi nie mow, to tak szybko przelecialo :szok: dzieci stanowczo za szybko rosna..... A to byly rzeczywiscie urodziny Tosi ale czekaj to znaczy ze ona miala wtedy roczek ??? jakos wydawalo mi sie ze twoje corcie starsze wtedy byly :-) A za tydz. Daanek urodziny, mam w planach mu tort zrobic boje sie tylko zeby mi wyszedl bo ostatnio same zakalce robie :baffled:
Sencilla a holendrom powiedz prosto z mostu ze to sa krodkie wizyty, oni czasem nie kumaci sa i musza miec wszystko wylozone kawe na lawe, oni nie "chodza ogrodkami" tak jak my :-D

reklama
Aaaaa jeszcze zapomnialamnapisac ze mimo iz mamy auto w garazu i holenderskie blachy to tez padlismy ofiara nagonki naPolakow! Maz zauwazyl zarysowanie na boku auta(ale lakieru nie zdrapalo..jakby patykiem zarysowane) i slady butow na masce samochodu-ktos skakal po masce...Mamy z tylu napis"Tymek w aucie" wiec moze po tym nas poznali albo uslyszeli ze po PLmowimy...pewnie to sie stalo jak bylam na basenie lub w Ikea.
Ogolnie to szkoda tylko ze pokazuja swoje zachowanie bo auto sluzbowe, za ktorego wszelakie naprawy placi firma holenderska:-D...wiec w naszym przypadku dzialaja na szkode swojego panstwa...:-D...

7axe7 udanego lotu i pobytu w PL

Halo wieczorowa pora. Ja tu sama sobie musze orgaznizowac czas , bo moj men wkrecil sie w naprawde komputerow. Wzial najmniejszy pokoj i urzadzil sobie "biuro" , dwa monitory stoja dumnie, jak u biznesmena! jest w takim transie :-D zechyba obejrze jakis dokument i polegne w lozku.

AnnaJ007 Bomba, super, dalas rade ze swoim obszernym pakunkiem ! No i fajnie, ze nie plakal, zuch 8) bedzie latal lotnik maly ! najlepiej od dziecka przyzwyczajac :) a co do auta, eh brak slow, bezmozgie yeti prawie jak polski dres z osiedla... baw sie dobrze, zazdrosze , echt...

axe powodzenia jutro i wypoczywaj wsrod natury i dobrego jedzenia ! troche rozlaki dobrze wam zrobi, potem nie bedziecie mogli sie od siebie odkleic.

Sencilla- no fakt chyba bardzo was musza lubic, skoro was tak wywalkowali, moze za duzo ciasteczek polozylas na talerz?
:-) nastepnym razem powiedz im, ze alleen eentje i moze szybciej sie zmyja :-D

ja sie ostatnio strasznie sentymentalna zrobilam, zaczelam ogladac filmy z Polski, Tatry i oczywiscie poryczalam sie , a ostatnio ogladalismy Marley i ja i jeszcze po filmie dlugo nie moglam do siebie dojsc. ech te hormony :-)

dobranoc!!

Ayni, gdzie tam ciastka! Gulasz dostali i kilka kielichow migdalowki domowej roboty, chyba dlatego nie chcieli wyjsc! :-D

hihi, Gosia, widzisz, ja jakos nie umiem inaczej :tak: u nas to zawsze tak.
ja nie spie, bo Lila zasnela dopiero o 23 :szok:, a Marys sie budzi, bo ja brzuszek boli.. zaczynam sie martwic, bo od wtorku uskarża sie na bole brzuszka, to coraz silniejsze jest.. myslalam, ze po prostu jej cos nie "siadlo" z jedzenia, ale teraz to chyba nie to.. jutro pojade na huisarstenpost, bo moze to wyrostek? sama nie wiem.. boli ja w okolicy pepka, silne, nawracajace bole..
Gosia, jak sie czujesz? jak maluszek? macie juz imie wybrane? ale fajnie, tyle malych forumiątek ostatnio sie rodzi.. :happy:

reklama
AnnJ, to rzeczywiście dzielna kobita z Ciebie, że udało Ci się z tym wszystkim zabrać. I jeszcze godnola? Wow, to będzie zdecydowanie teraz Ci wygodniej. Fajnie, że miałaś taką możliwość.

Dzięki za info w sprawie kremu dla dziecka na słońce. Aaaa... jak jeszcze będziesz robić jakieś zakupy dla Tymcia to popatrz dla niego za herbatkami dla dzieci, ale wyparzanymi. Troche ostatnio czytałam o tych granulowanych i to rzeczywiście nic dobrego. Może się coś trafi innego niż koperkowa.

Sencilla, powinnaś przed wizytami znajomych ostro zaznaczyć, że wizyta ma być krótka bo jesteś przemęczona i Lilka malutka i też szybko męcza ją takie wizyty. A jak podczas odwiedzin będzie się sprawa przeciągać to ja bym grzecznie dała znać, że jestem już zmęczona i muszę się położyć na chwilę;-)

7axe7, cieszę się razem z Tobą... Taki wyjazd moze być super, szczególnie jak się ma dużo czasu i na spokojnie można sporo rzeczy pozałatwiać:tak:

A my wczoraj cała trójcą wybraliśmy sie do parku narodowego Zuid-Kennemerland. Było na prawdę sympatycznie, a pogoda piękna:-)
Welkom in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland

DSC_0040.jpgDSC_0042.jpgDSC_0045.jpgDSC_0050.jpgDSC_0076.jpgDSC_0019.jpg

Załączniki

• DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Do góry