reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Sencilla, to świetnie. Posprawdzaj te kółka na zapas i będzie dobrze:tak:

AnnJ, to jeszcze raz Wesołych Świąt!!! Baw się dobrze w Polsce, wypocznij, pokaż Tymusiowi rodzinne strony:-D

Sencilla, dobrze, że wszystko jest w porządku. Wbrew pozorom dzieci sa bardziej wytrzymałe na różne upadki i uderzenia, choc warto unikac takich wypadkow....
AnnaJ - szczęsliwej podroży i Wesołego Alleluja.
Aniaheven - kusisz, kusisz tym ogrodem :-D:-D:-D

Ja własnie objadłam się chlebem ze smalcem i zagryzłam ogórkami kiszonymi - świeża dostawa prosto z Polski i mówię wam już wszystkim DOBREJ NOCKI I KOLOROWYCH SNOW:-D:-D

Uh.. doczytałam.

Sencilla całe szczęście, że z Mała ok. Moja Miśka mi wypadła z wózka prosto na asfalt jak miała 3 miesiące... chyba gorszego momentu w moim życiu nie miałam więc wiem przez co przeszłaś...

Aniahaven byłam w aptece i niestety tego spreyu juz nie ma w sprzedazy... wycofali.. ale dala mi cos innego... na chwile mi przynosi ulge.. zobaczymy jak bedzie po nocy...

a co do diety - powiem Wam ze tez nigdy nie lubilam diet i nie sadzilam, ze sie jakiejkolwiek chyce ale jak przyjade do pl to chce zastosowac jakas diete oczyszczajaca... juz mam dosyc tych tlustych obiadow.. co raz czesciej mnie brzuch boli i musze sobie odpoczac od takiego jedzenia uhh...

znikam do spania!

bry....

Axe jecie tlusto bo lubicie czy tak wam wychodzi?:sorry:ja mam zawsze odwrotne wrazenie ze to w PL sie obzeram tlusto bo tu zawsze przemyslane obiadki...:-):tak:

Dzień dobry!

Ale żeście dziewczyny naskrobały..... :):)

Sencilla całe szczęście że wszystko dobrze, aż mnie ciarki przeszły jak doczytałam co się stało :):)

Iskierka ale ześ mi narobiła smaka na smalec ze skwarkami i kiszone ogórki , a niech Cię :) aż mi ślinka cieknie :)

AnnaJ007 rónież Wesołych i Pogodnych Świąt :) chociaż pewnie jesteś już w drodze :)

aniahaven Gosia1977
ja byłam dopiero raz na fizjo i póki co zrobiła mi masaż rozluźniający mieśnie bo mam strasznie napięte :) Nie powiem bo znacznie lepiej, nie mam już takiego uczucia jakbym miała kij wsadzony :) swobodnie moge sie wyprosować:) We wtorek ide znowu. Nie wiem jeszcze ile bedzie trwała terapia, wkazdym badz razie ja na ubezpiecznie mam 14 sesji :)

Dzisiaj też zapowiada się piękna pogoda, trzeba by było w końcu okna umyć w pokoikach :)

A Wy dziewczyny jakie plany na dziś :)

Hej kobietki!
doczytalam- ufffff...
Sencilla jak malutka????Kazdemu moze sie takie cos zdazyc,wiec sie nie przejmuj.
AnnaJ007 Wesołego Alleluja!

A ja juz posprzatałam pietro i zaraz ide prasowac i kolejne pranie wieszac .Maluszek sie bawi,wczoraj udezyl glowka w panele,i ma pierwszego siniaka,,,,juz sie zaczyna,,teraz to czesto bedzie sie chyba obijal.No i nadal nie raczkuje tylko na tylku skaczac sie przesuwa,albo tak sie turla ze dotrze gdzie chce....
milego dnia
my w poludnie na spacerek idziemy-zupka z wczoraj wiec mam wolne do 17.:-)

Dzień dobry!
Aniahaven
Czasem jemy tłuste czasem bez oleju z piekarnika... ale widzę, że mój brzuch źle reaguje na tłuste. Przedwczoraj miałam lenia i poszłam po frytki a wczoraj robiłam kotlety drobiowe / w sensie, że pokroiłam piersi w kosteczki dodałam cebulkę, pieczarki i uformowałam coś ale mielone drobiowe i smażyłam.. brzuch mnie do tej pory boli hehehe :) ale staram się robić częściej w piekarniku jedzonko a nie smażone ;) jak będę w PL nie jem nic smażonego uh...
anp niebawem Alex zacznie raczkować. Moja miała dokładnie tyle ile Twój teraz jak zaczęła raczkować i do tej pory raczkuje z chodzeniem się jej nie śpieszy :) ale ja tam się cieszę ;P

a plany na dziś. muszę zacząć rozkminiać co pakować do walizki a co do worów, żeby mi kuzyn wziął do pL. :) i pomału pasuje się zacząć pakować.... i chcę mojemu trochę krokietów i mielonych zrobić żeby chociaż przez pierwszy tydzień nie "jechał" na samych pizzach heh...:) miłego początku weekendu Kochane :)

Ja dzisiaj mam plan posprzątania mieszkania, bo mnie już irytuje. Staram się sprzątać porządnie raz w tygodniu. Wczoraj Mała to dawała ostro czadu. Leży już główką do dołu i ciągle wypina swój tyłek po prawej stronie mojego brzucha. Jak nie wypychała tyłka, to stopy i na zmianę. M. już dziś poszedł do pracy. Paracetamol, aspiryna i syrop z cebuli pomogły :tak:. Za tydzień będziemy w PL. Już mamy obiecane pierogi, domową kiełbaskę i wędzonego kurczaka. Teściowa mówiła nam wczoraj, żeby uprzedzić co chcemy, żeby była przygotowana.

reklama
Dzien dobry!

Doczytalam...

czytalam o relacji klient-sprzedawca. I musze przyznac ze mnie najbardziej w PL denerwuje jak kasjerka pyta "moge byc pani winna 10 gr" wychodze z siebie jak to slysze bo jak mi 1 gr braknie to nie sprzeda mi niczego.

Moj Kuba zaczal chodzic jak mial 15 miesiecy nie spieszylo mu sie wogole ale raczkowal i probowal sie podnosic po meblach. lekarz mi powiedzial ze to dobrze ze dziecko pozno zaczyna chodzic bo to dobrze wplywa na kregoslup.

Sencilla jak tam malutka??Jak to przeczytalam to az cieplo mi sie zrobilo. Pamietam jak moj Kuba spadl z lozka jak mial 3 tyg. Teraz za kazdym razem kiedy Filipka mam na rekach to patrze tylko zeby nie zachaczyc o cos i go nie uposcic.

Do góry