reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Sencilla biedulko ,ale musialas sie wystraszyc:baffled: Mam nadzieje ,ze malej sie nic nie stalo. Takie rzeczy sie zdazaja ,mi kiedys michal sie wykopyrtal z lezaczkiem:szok::happy: ale co sie wytsraszylam ....

My o 17 przyszlismy z nad mozra ale bylo pieknie, zjedlismy obiad i zaraz Misiek sie idzie kapac itp :-D i spac:tak:

reklama
Lol Iskierka, to jej mina zrzedla :) ja wlasnie w ten sposob, milo i kulturalnie lubie pozbywac klientow pewnosci siebie, kiedy sa w swoim transie pana i wladcy nad ofiara :)

mowie : prosze sie uspokoic, bo w taki sposob nie bedziemy rozmawiac. i cisza.... w wiekszosci przypadkow slyszlalam nawet : "przepraszam, ale to nerwy, wie pani, to nie pani wina przeciez"
:-D

ide na telewizjon niedlugo two and half men :p

mój luby tez pracował w Mcdonaldzie a on nie szczypał się z klientami....raz na drive przyszła dziewczyna coś zamówić a nie wolno obsługiwać pieszych(bezpieczeństwo) i mówi ze jest autem(niby zarcik) a mój "no zderzaki to ma Pani niezłe"-poszła sobie.....:rofl2:
kiedyś gość do niego ze hamburger jest inny niż na zdjęciu a on "że na zdjęciach też ładnie wychodzi"

Sencilla, daj znać jak się czuje malutka. Na pewno bardzo się wystraszyłaś.

Ja właśnie dokonałam wyboru co do przekazania 1% podatku. Jeśli ktoś miałby wątpliwości lub nie miałby pomysłu co wybrać...a tak jak ja musi jeszcze rozliczyć się za zeszy rok w Polsce...

To polecam tą stronkę:

http://kotylion.vot.pl/

http://kotylion.vot.pl/?p=2970

procent_kalendarz3_m.jpg

Hei mam pytanko do dziewczyn, tych jeszcze w dwupaku. Zostalo mi 4opakowania pampersow baby dry rozmiar 2 w opakowaniu jest chyba 58sztuk. Moze ktoras bylaby zainteresowana kupnem, bo w najblizszym czasie nie planuje drugiego bobasa. :no:

Sencilla jak mala? mam nadzieje ze obejdzie sie na starachu tylko... mi Karina spadla bo sie lozeczko drewniane u tesciowej zawalilo:szok::wściekła/y: popedzilam z nia na pogotownie bo szczerze poweim przywalila glowa w panele/ nie moglam jej wygrzebac spod materaca i koluderki/ - wyrzuty mialam straszne i pretensje tez do faceta mojej tesciowej :baffled::wściekła/y:bo on to wyrko skrecal...koniec koncow specjalista powiedzial ze wsio jest ok - mialam ja obserwowac czy sie inaczej jakos zachowuje i w razie w-u informowac o wymiotach i przede wszystkim wybudzac co 3 godziny:tak:

filmik boski..usmialam sie tez....

ja po fizjo czyje sie bardziej swiadoma swoich bledow i ...powiem ze mi sie bardzo podobala...Gosiu a ty juz dlugo chodzisz ?
i co teraz robisz..?mi przewidzieli 7 wizyt a potem musialabym sama sobie to placic...:zawstydzona/y: obecnie wiem juz jak stac poprawnie przy moich wadach - czyje sie jakby mi ktos sekret 3wymiaru zdradzil,hihi...:-D

aaa laski zakupilam juz namiot ogodowy po okazyjnej cenie 7,5euro z secondhand jutro wam fotke zrobie hihi.....:tak:

Dzieki dziewxzyny za wsparcie...musze Wam przyznac,ze to bylo okropne doswiadczenie...mala wlasnie zasnela,mysle,ze na strachu sue skonczylo...doris,a jaka cena pieluch?

Sencilla, jak sie malutka czuje ??? no i ty doszlas juz po takim szoku do siebie ??? sama sie wystraszylam jak to przeczytalam. I jak wogole to kolko moglo odpasc :eek: normalnie szok
Aniu ja wrazenia mam podobne :tak: kilka wskazowek i takie logiczne ale dopiero jak sie je od kogos uslyszy :-D ja bylam dopiero 4 razy, jutro ja spytam jak dlugo przewiduje terapie. Na wszelki wypadek sprawdzilam swoje ubezpieczenie czy pokrywaja takie terapie i mam ta 20 wizyt. A na tych wizytach za kazdym razem dostaje nowy zestaw cwiczen, ktore pozniej musze tez cwiczyc w domu i powiem ci ze teraz przez te plecy i przeziebienie nic nie cwiczylam i juz czuje ze te "banden"zaczynaja mnie znowu bolec wiec widze ze to naprawde pomaga :tak:
Iguana ja chodze u siebie, do Amsterdamu mam niestety za daleko :sorry:

reklama
Do góry