reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ayni glowa do gory - faceci potrafia czasem pozadnie wk**** ... chyba kazda z nas to zna... ehh

Ja dzisiaj znow ide lulu z moja corcia (o21) i mam wszystko w duszy :-)

Udanego wieczoru laseczki :-) mam nadzieje ze chociaz reszta z was ma udany weekendowy wieczor ...:-)

reklama
Hej dziewczyny! A jak dzis mam caly dzien lenia,troszke posprzatalam ale jakos nie chcialo mi sie calego domu,moze jutro skoncze.Milego wieczoru...

A ja się dopiero teraz z wami przywitam, chociaż niektóre poszły już spać ;-).
Dzisiaj miałam męczący dzień, bo postanowiłam wysprzątać mieszkanie na błysk (w końcu goście mieli przyjść:-D), ale oczywiście zagoniłam do porządków całą rodzinę i tym sposobem nawet tak bardzo się nie zmęczyłam.
Wizyta gości zaliczona, było zajefajnie i mam całą reklamówkę kaftaników i śpioszków we wszystkich kolorach tęczy począwszy od rozmiaru 50 na rozmiarze 74 kończąc. Po prostu marzenie:-D:-D:-D.

iskierka dopiero za 6 tygodni oddam. Bez obaw wiem d kiedy można oddawać szczeniaki.
Nie wątpię, że wiesz, ale troszkę się przestraszyłam bo teraz to byłoby mi ciężko z takim maluchem "prosto od cyca". Ja z mężem w pracy, dzieci w szkole a psy .... strach pomyśleć:szok:
Właśnie sprawdziłam, że za 6-7 tygodni (28 kwietnia) moje dzieci zaczynają meivakantie i to jest chyba najlepszy termin dla nas, by wziąć szczeniaczka. Oni będą w domu na 100% a i ja nie wiem czy będę jeszcze pracować:-)
Robale, a gdzie ty mieszkasz?
A ja chcilam napisac cos o karmieniu piersia. W pierwszy dzien po porodzie zapytalam pani z Kramzorg co mam jesc a czego mam nie jesc ona mi powiedzila ze mam jesc to samo co w ciazy bo dziecko jest przyzwyczajone juz do tych rzeczy.
Ja twierdzę to samo, i jedynie z kapustą, fasolką i groszkiem zawsze się wstrzymywałam do około 3-4 miesiąca życia dziecka. A później małe porcje i obserwacja dziecka.
Ale każde dziecko jest inne i nie ma reguły:-D

Iskierka ja mieszkam w Gemert. dziś miałam ciężki wieczór, jeden z maluszków był zimny, języczek na wierzchu, prawie nie oddychała, Figa nie dawała jej cyca, ryczałam jak bóbr, bo myślałam że nie do żyje, tym bardziej że po urodzeniu nie oddychała. Pierwsze co zrobiłam pojechałam do zoologicznego po mleko dla szczeniaków. Ale był zamknięty to, ja szybko do alberta., i tam dostałam tyle że dla kotów. No ale co dziecko umiera szybko trza mu pomóc. Dojechałam malutka, w ogóle nie ssała, musiałam na siłę jej lać do puszcza, ale w końcu zaczęła ssać, A Figa, chodzi i daje mi malutką abym się nią zajęła. Pedro też patrzy na mnie, ogląda malutką myszkę. Jak ja ją oddam, nie wiem.

Ostatnia edycja:
Robale i co z pieskiem? Jak dzisiaj?

A propos słomianych wdów...to ja zostałam...od dzisiaj aż do najbliższej soboty;-) Mąż wyjechał na konferencję do Wiednia, a potem krótki wypad do Polski i powrót do domku.

Wczoraj uruchomiliśmy już spacerówkę, tzn. na razie zamontowaliśmy na miejscu gondoli...a dzisiaj pierwszy spacerek. Ciekawe jak zareaguje Janek na tą zmianę:-D

AnnJ i jak wczorajsze jedzenie mrachewki Tymcia? Smakowała?

witam...

Jaka cudna pogoda dzisiaj jupi!
W sloncu juz jest ciepltko nawet mozna odczc ze grzeje wiec... zamierzam zaraz kawke wypic a potem z dziecmi na rowerek pojedzie tatus,,,:tak: rosolek wstawiony - laba....

Bry
Iguana to udanego spacerku życzę, Jankowi na pewno się spodoba :tak::tak:

A moja sunia słaba bidulka, jest najmniejsza nawet nie waży 50 dkg a pozostali ok 60. Ale karmię ją, cały czas podkładam ją do cyca mamy. Zobaczymy, coś moje psy czują bo wszystkie ogrzewają ją, Figa to tylko jak zaglądam do nich pokazuje mi dzieci, chodzi między nogami, przynosi mi ją. Pedro to tatuś pełną parą, zagląda wącha :-D:-D. Fajnie mieć takie dzieci

Miłego dnia dziewczynki, idę obiad szykować dla nas i dla suni

reklama
Witam!!!
Już wiosna!!!

Iguana marchewka smakowała bardzo, dziś jak jadłam śniadanie to się uważnie przyglądał...;))

Wczoraj jak z Tymkiem na spacer wyszłam około 14 to wróciłam po 17!!!Tak nam się podobało:-)

Do góry