reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

:) cuuudo malutkie. :)

a My dziś byliśmy karmić zwierzątka. Misia zachwycona. :) parę zdjęć z wypadu :
P2269902.jpgP2269909.jpgP2269919.jpg

i jeszcze parę z karnawału co był w tamten weekend :)
P2219837.jpgP2219821.jpg

reklama
Dzien dobry!!!
Brak mi ostatnio czasu, a u Was tyle sie dzieje..
Anetka GRATULUJE pieknego synusia,zeby Ci zdrowow rósł!!!
Iskierka słodkie zdjecie,fajna pamietka na pozniej,jak malutka juz bedzie...przynajmniej ja jak sobie obejrze moje fotki z usg to milo wspominam,i wydaje mi sie ze bylo to tak dawno.
Gosiu jak z Danem,zdrowy???
Sencilla co tam u Cienbie,teraz chyba czekamy na Twoje malenstwo.:-)
Aniahaven i Sencilla ja to Was tez podziwiam,jak Wy to robicie,majac wiecej nioz jedno dziecko zajmujecie sie nim,domem ,praca i jeszcze macie czas na przyjemnosci i na forum....mam nadzieje ze tez tak kiedys sobie dam rade jak Wy.
A JA MAM MALO CZASU OSTATNIO BO SZWAGIER MIESZKANIE WYNAJAL I POMAGAMY MU REMONTOWAC,A MALEGO DO MAMY PODRZUCAMY.DZIS WYBIERAMY SIE NA IMPREZE -ZNAJOMA Z BYLEJ PRACY NA EMERYTURE ODCHODZI,,,,WIECIE MOZE CZY COS SIE MOWI W TAKIEJ SYTUACJI ---CHYBA NIE PROVICIAT...BO PIERWSZY RAZ IDZIEMY NA TAKA IMPRE.
oJ 7axe7 normalnie to schrupałabym ta Twoja MIske,taka słodka!!

hej dziewczynki, ale sie tu dzieje! hihi nie nadazam za Wami.
my juz rano w kosciele na polskiej Mszy, teraz troche odpoczywam a dziecmi, a moj R sie zajal obiadem, wiec ufff

Iskierka nie chodzilo mi o to zebys sie mnie bala hihi:-D:-D tylko o przejrzystosc posta bo sie lepiej czyta krotsze:sorry:
Sencilla czekamy teraz na ciebie:tak::tak::tak: i twoja ksiezniczke....
Anp bedziesz miec trojke sama zobaczysz jakie to proste hahah:-);-)
Karola a gdzie ty?:cool2:

Anp. z trojka latwiej niz z jednym! :tak::-D
u mnie na razie spokojnie, wlasnie sie pol godzinki zdrzemnelam, bo maz wybyl na szalone rowerowe eskapady z corkami :tak::szok:

Jeden doslownie pol dnia nie zagladalam a tu takie wiadomosci !! Anetko spardzilo sie,ze urodzisz w ten weekend! Gratulacje z calego serca, jak dobrze, ze poszlo Ci tak szybko, kazda chcialaby miec taki szybki porod no i dobrze, ze w weekend, wiec nie musialas byc sama, dzidzia wybrala dobry moment kiedy wyjsc na swiatlo dzienne! Synek jest sliczny! Jeszcze raz gratuluje!

Super, już mi się chce takiego szczeniaczka :-D:-D:-D:-D

Pochwalę się jeszcze jedna fotką, tym razem z usg
Zobacz załącznik 441251

piekna fotografia :)

Sliczne wszytskie zdjecia ktore dodalyscie dzieciaczkow jak i pieskow.
U nas pierwszy dzien Filipka dobiega konca, szybko zlecialo cal czas goscie wiec nie odpoczelam. Musze sie przelamac z tym siusianiem bo odwiedzila mnie polozna i postraszyla szpitalem :-(2 razy bylam pod prysznicem i cos mi sie udalo zrobic z tym ze strasznie szczypi. Tak to juz jest wczoraj przeszlam przez bole na ktore nie mialam wplywu ale jak mam sama sobie zadac bol to jest gorzej.
Dodam jakas foteczke a od jutra postaram sie robic na biezaco zdjecia bo dzisiaj nie chcilam go budzic. Caly dzien spi jedynie sie przebudzil jak mu pampersa zmienialam.
Mialyscie problem z karmieniem na samym poczatku? Bo moj synus ma prawie 24h a pil tylko 2 razy
.DSC04960.jpg

reklama
Do góry