reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

raczej nie matki polki ,bo ja to czesto widze wlasnie jak w polsce dziewczyny maja dzieci i juz na nic innego nie maja czasu.niektore to zachowuja sie tak jakby zycie sie skonczylo.narzekaja tylko ze nigdzie wyjsc nie moga i ze wogole nic nie moga.ja mysle ,ze to kwestia dobrej organizacji i checi .

Ostatnia edycja:
reklama
jasne ze wiem i dlatego cierpliwie czekam:-).chociaz ja to bylam taka dumna ze chialam zaraz wszystkim sie pochwalic moim skarbem.wogole to bylam w jakiejs euforii i mialam przyplyw sil.

Czytam co piszecie i bardzo wam wszytskim DZIEKUJE :)
Niedawno poszla Pani z Kramzorg i teraz sobie leze w lozku bo maly ciagle spi. Chcialbym dodac zdjecia ale niestety maly strasznie sie boi fleszy:-Di nie chce narazie go denerwowac. Co do siku to tez kazala mi pod prysznicem ale strasznie szczypi mnie w srodku musze sie przelamac.

iskierka, pod koniec marca się okaże czy będą maluszki czy nie, ja bym tam poszła na usg z nią ale M nie chce, jak będzie miała małe, a ty będziesz chciała to bierz :tak:
Poczekam, poczekam, żadem problem. A naprawdę chętnie wezmę, szczególnie jak będzie to shih tzu :-D.
Nasz piesek wygląda tak (zdjęcie zrobione dwa lata temu):

P1040200.jpg

ANETKA cieszcie sie swoim synkiem ,my poczekamy na fotki .teraz nawazniejsze jest bys nabierala sil.ale super az chce miec druga dzidzie..narodziny dziecka to najwieksze szczescie, ucaluj swojego synka:-)

reklama
Do góry