anp
mama Alexa
NAna ja na szczescie mam tu moja mame,nie zawsze ma czas bo tez dwa dni w tygodniu pracuje,ale przynjamniej raz w tygodniu maly jest pare godzin u mojej mamy.A tak to nie wiem moze jest jakas opieka,tak jak w Pl ,jest chyba cos takiego.
Zapomnialam Wam sie pochwalic ze Alexowi wychodzi pierwszy zabek (Morgenrood chyba uslyszal nasza wczorajsza rozmowe przez tel.),,,a co do walentynek to przypomnialo mi sie ze własnie mamy w tym dniu 3 rocznice slubu,(bo bralismy osobno cywilny i koscielnY).Wiec nie wiem co w tym dniu bedziemy robic??????musze pomyslec.
Iskierka to chyba dobrze ze jakas prace bedziesz miala,co???
Igauna, Janek to tak szybko rosnie ze go nie poznalam!!Sliczny jest!!!Czy jest do Ciebie podobny??Bo tak mysle.
ostatnimi dniami ulubiona zabawka Alexa
Zapomnialam Wam sie pochwalic ze Alexowi wychodzi pierwszy zabek (Morgenrood chyba uslyszal nasza wczorajsza rozmowe przez tel.),,,a co do walentynek to przypomnialo mi sie ze własnie mamy w tym dniu 3 rocznice slubu,(bo bralismy osobno cywilny i koscielnY).Wiec nie wiem co w tym dniu bedziemy robic??????musze pomyslec.
Iskierka to chyba dobrze ze jakas prace bedziesz miala,co???
Igauna, Janek to tak szybko rosnie ze go nie poznalam!!Sliczny jest!!!Czy jest do Ciebie podobny??Bo tak mysle.
ostatnimi dniami ulubiona zabawka Alexa
Ostatnia edycja: