reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

7axe7 tak ja sencilla pisala :tak: niby 12 plastrów na litr ale ja daje zawsze ze 2 ,3 wiecej (zalezy od wywaru) bo przy 12 to sie troche rozjezdza:tak:

ja sieide wczesniej polozyc .. pa

reklama
Witam
Ojej ale sie tu dzieje :szok::-D Aneta, Sencilla moze urodzicie w tym smym dniu :tak: U mnie dzisiaj byla sasiadka na herbacie i mowi ze spodziewa sie trzeciego dziecka:-)
A ja dzisiaj za posciela po lidlach jezdzilam, ktorej oczywiscie nie kupilam ale w zamian policja na kontrole mnie zatrzymala :baffled: na szczescie tylko z pouczenie ze jedna lampa swieci na pozycyjnym ufff moje pierwsze spotkanie z policja w NL mam za soba :-D
Paulina jak sie czujesz???? zalatwilas cos ????

dobry dzień :) WIdzisz Ania Ty się nie wyspałaś a moja Misia dziś od nie pamiętnych czasów jak usnęła o 20 to dopiero zachciała cyca o 3 :) wiadomo, że się przebudzała wcześniej jak Mamy nie było :) ale fajnie jest tak rzadko budzić się w nocy :)

U mnie piękna pogoda :) Obiad już zrobiony.... i chyba zrobię sernika :) a później spacerek :)

witajcie. u mnie mało sie poprawiło. jutro samolot do polski-szkoda,ale moje zdrowie i brak pomocy ze strony znajomych nie pozwala mi tu zostac. więc dzis tu chyba ostatni raz jestem bo w polsce to raczej nie bede miała neta
Paulina nie mów ostatni raz ! Kiedyś przecież wrócisz do Holandii i wrócisz do Nas? :) A net by Ci się przydał.. i SKype :) Zawsze synek mógłby widzieć się z Tatusiem przez kamerkę :)
Powodzenia dla Was i dużo zdrówka !

Czesc

ja jem tosy i do zycia sie zabieram:tak:

Gosiu a czemu nie kupilas tej poscieli?

Axe gratuluje prawie calej nocki przespanej:tak:

Aniu ja spalam jak zabita:sorry2:

Paulina ja trzeba ,to trzeba:sorry2:zdrowie najwazniejsze:tak: zrobisz badania i wrocisz do nas...:happy2:

hej.. mam male pytanie czy bez podpisu moze osoba(ksiegowa) przeniesc ubezpieczenie z jednej firmy do drugiej??
kilka miesiecy temu zamiast bratu mojego P ksiegowa zalozyla drugie na mojego meza, od stycznia nasza ubezpieczalnia twierdzi ze zakonczylismy z nimi wspolprace i musimy byc w tej drugiej (gdzie dane byly mojego meza a adres jego brata):baffled:
az brak mi slow na ludzka glupote:wściekła/y: bo teraz skoro nam zakonczyli ubezpieczenie to ja z wiki nie mam zadnego ubezpieczenia:wściekła/y: bo pomylka bylo tylko na jedna osobe mojego meza a jego brata. czy z przeniesielniem naprawde trzeba czekac do konca roku??

reklama
Śniadanie podane do "stołu". Oczywiście co poszło pierwsze na glebe? POMIDOR :)
P2059748.jpg

Do góry