reklama
hejka ja tylko na chwilkę
nie uwierzycie no i spadło nam mieszkanie z nieba(jak Ani
zadzwoniłam o to socjalne co byliśmy w tamtym tyg oglądać i się okazało że tamta rodzina jednak nie wzięła go, więc dziś się umówiłam na sprawdzenie wszystkich dokumentów i przyznali nam to mieszkanie!!!!!!!teraz tylko remont i się można wprowadzać.Nawet nie wiecie jak się cieszę:-):-)
wszystkie dzieciaczki cudowne
pozdrawiam
nie uwierzycie no i spadło nam mieszkanie z nieba(jak Ani
zadzwoniłam o to socjalne co byliśmy w tamtym tyg oglądać i się okazało że tamta rodzina jednak nie wzięła go, więc dziś się umówiłam na sprawdzenie wszystkich dokumentów i przyznali nam to mieszkanie!!!!!!!teraz tylko remont i się można wprowadzać.Nawet nie wiecie jak się cieszę:-):-)
wszystkie dzieciaczki cudowne
pozdrawiam
Ostatnia edycja:
nana19
Fanka BB :)
IGUANA no z tymi nianiam to fajny pomysl,dzieki.tzn .generalnie jak rodzice pracuja mozna poslac dziecko do zlobka.no ale mi chodzi o sytuacje taka ze np.dziecko zachorowalo i musi zostac w domku ,no to co wtedy.do zlobka nie polsle a do pracy racze trzeba isc.u mojego meza to zawsz robia jakies problemy.w tym tyg np.moj maz byl chory zadzwonil do szefa ze jest chory i ze idzie do lekarza ,szef obrazil sie...
anetka880
No ja mam taka prace ze zaczynam o 19 a koncze o 23 a moj maz od 3.30 rano do 12.30 wiec nie mamy problemu nawet jakby maly byl chory. A pracuje w Hoofdorpie na lotnisku. A pytam skad jestes bo czasem u nas trzeba dziewczyn a wydaje mi sie ze taka praca jest idealna dla mam ktore chca pare groszy dorobic bo jak przychodzi ktos kto chce sie utrzymywac z tej pracy to szybko rezygnuje.
anetka880
No to tez blisko mnie mieszkasz bo ja z Beverwijk jakies 35 km do Hoofdorpu mam.
witam, ja dzis zalatana maksymalnie..
Clauditka, gratuluje! bardzo sie ciesze!
Nana, ja pracuje, tzn. teraz na macierzynskim, ale pracowalam w sumie z malymi przerwami odkad Tosia skonczyla 6 miesiecy. Nigdy zaden pracodawca nie robil mi problemu, jak musialam zostac w domu z powodu choroby dzieci. TYlko wtedy oczywiscie bezplatny masz.
Clauditka, gratuluje! bardzo sie ciesze!
Nana, ja pracuje, tzn. teraz na macierzynskim, ale pracowalam w sumie z malymi przerwami odkad Tosia skonczyla 6 miesiecy. Nigdy zaden pracodawca nie robil mi problemu, jak musialam zostac w domu z powodu choroby dzieci. TYlko wtedy oczywiscie bezplatny masz.
reklama