reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Anetka widzę że jesteś z Katowic. Witaj rodaczko-Ślązaczko!!!! Ja urodziłam się w Tychach, wychowałam w Bytomiu, pracowałam i w Chorzowie i w Katowicach i.... dużo tego :-D, a po ślubie powędrowałam do męża do Radzionkowa. Jednym słowem znam pół Śląska :-D.
7axe7 - podziwiam - nienawidzę prasować.....

hejka:-)
Anp gratki!!!!! no i powodzenia w nowej pracy, a tego budyniowca trzeba bylo podrzucic kawalek :tak: ja juz od wczoraj mam takie smaki na ciasto i wlasnie o malo z moim M. o ostatniego donutsa sie pobilismy :-D
Iskierka a jak to ty bedziesz z brzuchem na rowerze jezdzic :eek: a przy tej pracy chyba nie musisz super po holendersku mowic
Anetka, Sencilla jak ja wam zazdroszcze .....;-) mi juz tak nie chce sie chodzic a w sumie jeszcze poltora miesiaca mi zostalo :baffled:

Witam wieczorowo..
Przeczytalam Was dziewczynki, ale nic chyba od siebie nie napisze, bo mam jakis kryzys.. wlasnie wyszlam z wanny, ledwo czuje swoje cialo, wszystko mnie boli.
A jutro na caly dzien do Amsterdamu na egzaminy i w czwartek to samo.. Trzymajcie kciuki :)

Iskierka a jak to ty bedziesz z brzuchem na rowerze jezdzic :eek: a przy tej pracy chyba nie musisz super po holendersku mowic
generalnie to już roznosiłam pocztę pracując przez rok w Sandd i nie musiałam jeździć na rowerze. Jechałam na rejon własnym samochodem i brałam po prostu przesyłki ulicami, jedna po drugiej. To po pierwsze, po drugie szukam pracy na góra 2-3 miesiące, a po trzecie - jest to trochę podkładka dla UWV że szukam innej pracy niż ta na produkcji.
Co do języka, to własnie ponad rok temu jeszcze jako TNT w ogóle nie chcieli ze mną rozmawiać bo twierdzili że muszę znać język perfect. na moje pytanie czy z listami muszę rozmawiać przy ich roznoszeniu niestety nie otrzymałam odpowiedzi. A niedawno aplikowała tam koleżanka, tez polka i mówiła ze robili jej jakiś test po którym odpadła i to zupełnie przez bzdurę, bo nie wiedziała czy się mówi "de auto" czy "het auto":szok:

Anetka widzę że jesteś z Katowic. Witaj rodaczko-Ślązaczko!!!! Ja urodziłam się w Tychach, wychowałam w Bytomiu, pracowałam i w Chorzowie i w Katowicach i.... dużo tego :-D, a po ślubie powędrowałam do męża do Radzionkowa. Jednym słowem znam pół Śląska :-D.

Kobitki.ja też ze ślaska ale opolskiego.

Witam wieczorowo..
Przeczytalam Was dziewczynki, ale nic chyba od siebie nie napisze, bo mam jakis kryzys.. wlasnie wyszlam z wanny, ledwo czuje swoje cialo, wszystko mnie boli.
A jutro na caly dzien do Amsterdamu na egzaminy i w czwartek to samo.. Trzymajcie kciuki :)

będę 3mać,powodzenia!!!

Gosiu,może Cie kiedyś odwiedzę to przwiozę ciacho.Ale to się zgadamy jeszcze.

Jutro rano do pracy,,,,musze pogodzić teraz dwie ze soba,takze maluszka mamie podrzuce,,,, .
dobrej nocy dla Was i maluszków tych wśród nas i tych w brzuszku:-)

Aniu a Ty z pokojem nadal walczysz,pewno będzie zaje.... .

Anetka, chyba dlatego mam ta wanne, ze mieszkamy w mieszkaniu, a nie w domku, bo tutaj w tych klaustrofobicznych domkach to chyba trudno o to urzadzenie...:eek:

reklama
No ja wczesniej jak wynajmowalam w mieszkaniu to tez mialam taka ogromna lazienke z wanna i prysznicem (z ktorego nie korzystalam), ale teraz niestety skazana jestem na prysznic.
W zeszlym tygodniu mialam maly wypadek na schodach i rozcielam sobie noge wyladowalam w szpitalu gdzie zalozyli mi 5 szfow i teraz sie mecze po tym prysznicem na jednej nodze zeby nie moczyc tej rany.

Do góry