Iskierka71
Fanka BB :)
Tak, doskonale wiem gdzie to jest, choć raczej rzadko bywałam w ogóle w Siemianowicach. Ale przez prawie 2 miesiące pracowałam w tamtejszym Kauflandzie na zastępstwie.Iskierka71 ja dokladnie jestem z Siemianowic (Michalkowic) pewnie wiesz gdzie to jest wsumie trudno zebys nie wiedziala jak mieszkalas w Bytomiu. A jak dlugo juz w Holandii mieszkasz??
Sencilla ale ci zazdroszcze wanny to jest jedna z rzeczy ktorej mi brakuje tutaj w Holandii :-)
A w Holandii jestem od prawie 5 lat.
Super)Kobitki.ja też ze ślaska ale opolskiego.
Kiedyś wynajmowałam tu w NL dom w szeregowcu i była w nim wanna, której mi teraz strasznie, ale to strasznie brakuje. A pamiętam jak mieszkałam w PL to chciałam wannę wyrzucićAnetka, chyba dlatego mam ta wanne, ze mieszkamy w mieszkaniu, a nie w domku, bo tutaj w tych klaustrofobicznych domkach to chyba trudno o to urzadzenie...
Miałam podobnie. Skręciłam nogę w kostce i musiałam się męczyć przez 4 tygodnie na jednej nodze - najpierw gips a potem specjalny plaster... masakra.W zeszlym tygodniu mialam maly wypadek na schodach i rozcielam sobie noge wyladowalam w szpitalu gdzie zalozyli mi 5 szfow i teraz sie mecze po tym prysznicem na jednej nodze zeby nie moczyc tej rany.
Dobranoc kobietki, zajrzę tu rano ;-)