reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam wieczorową porą:-D Widzę, że grono Mam się powiększa:-)

Co do spotkania, to tak jak pisałam ja mogę zrobić u siebie w mieszkaniu, w Amsterdamie...mieszkanie jest małe, no i tylko niestety mam możliwość zorganizowania takiego spotkania do końca kwietnia, bo w maju się przenosimy do Hagi. Co prawda pewnie przeprowadzimy się na koniec maja, ale już od początku miesiąca będziemy żyć na pudłach:eek: Ewentualnie w Hadze, jak się już rozpakujemy, ale ile nam to zajmie to Bóg jeden wie, heh:sorry2:

Aby uprościć to wklejam linka do ankiety, z datami jakie mi pasują na zorganizowanie spotkania u mnie w Amsterdamie. Jeśli komuś odpowiadają podane terminy i miejsce to głosujecie:
http://www.doodle.com/98sc678rya8ruc52

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chyba jednak nie pisze się na to spotkanie,,bo sama napewno nie pojade,w tygodniu nie moge jak cos to w weekend,a kolejna sprawa to nigdy jeszcze nie zostawilam maluszka na dluzej niz 4 godziny!A Gosia chyba napisala ze tez nie bedzie,no a morgenrood pewno nie ma czasu,,,,takze narazie -????????-.

Kurcze maluszek ma juz dosyc tego uczulenia,ciekawe dlaczego!!! Myślę ze go tonie swędzi!

dobrej nocy

Ostatnia edycja:
dzien dobry...:-):-):-)

Witam kolejene nowe foremki!!!:tak:
ale tu ruch przez weekend! - nie doczytalam was wszystkie:sorry2: ale wiedze ze teraz to niezla ruletka tu bedzie, super...:cool2: tempo narzucilyscie niesamowite:szok::szok::szok:
Mnie pochlonal remont pokoju i ... Karina sie niemoze juz doczekac bo pokoj po kluczem /niespodzianka/ sciany schna - jeszcze jutro tapetowanie - skrecanie i dopracowanie detali ....;-)
Co do porodu domowego - je jestem ZA :-) swoje lozeczko - malenstwo i ta atmosfersa...
Karola - Sencilla jak sie dzis czujecie?:confused:
I gdzie sie podziala Anteka z Robale, Agnes?

zmykam robic niedzielne sniadanko........

Dzień dobry!!!
oooo Aniu pochwal sie pokojem Karinki jak już bedzie gotowy!

A ja robie sernik na zimno tak na szybko,żeby coś do kawy było!Poźniej może na spacerek,jeśli nie bedzie padać deszcz!
\
7axe7
i jak kiedy jedziesz do PL???

Dzien dobry

Aniu czuje sie dzis jak nowo narodzona:tak::tak: na szczescie:-)pokaz nam Karinki pokój :tak:
Ja na poczatku bylam tez za porodem w domu ale xze mielismy bardzo male mieszkanie (pokoje) zdecydowalam sie na szpital:tak: I dobrze bo starcilam troche krwi i zostalam na obserwacji dzien:tak: A teraz juz mam wskazania rodzic w szpitalu:tak:szpital na km od domu jest tam otwart w 2009 roku geboortehotel w którym mozna zostac 3 dni :tak::tak:ja oczywiscie nie skorzystam z tego i jak bedzie taka mozliwosc to zaraz ide do domu:tak:

Co do spotkania to mozer tez byc u mnie w hadze:tak::tak: tez nie mam za duzego mieszkania ale mysle ze sie pomiescimy:tak:

Anp spotkanie na pewno odbyloby sie z dzieciaczkami .azeby sietez poznaly:tak:

Gosiu jak sie dzisiaj miewasz??

Witam was :) Wy tez macie dzisiaj takiego lenia?? Ja cale poludnie na kanapie przesiedzialam, jeszcze przez ten wiatr tak trzesie antena ze polska telewizja traci mi co chwile sygnal :( a na dwor strach wyjsc ze glowie urwie ...
Aniahaven ja lubie jak w domu przychodzi czas na jakis remont, sama zawsze nie moge doczekac sie efektu koncowego, niema sie co dziwic ze corcia z siebie wychodzi z ciekawosci :) chociaz ostatnio szykowanie pokoju dla malutkiej bylo dla mnie baardzo stresujace, wzielismy polska zlota raczke do tapetowania, bo stwierdzilismy ze ktos kto to robi na codzien zrobi to lepiej niz my, no i sie bardzo pomylilismy, do dzis widok tej tapety spedza mi sen z powiek (nie dosc ze krzywo to jeszcze bable na calosci sa :( ) ale pocieszam sie tym ze jak mala zacznie chodzic to smialo moze ja zrywac i po niej malowac, nawet bede jej brawo bic ehhh ...
Udanego wieczoru dziewczyny :)

hej dziewczynki
my jak zwykle aktywny dzien, najpierw w kosciele rano, a pozniej u znajomych dluuuga kawa :)
wlasnie zrobilismy z dziewczynami zaproszenia na 5 urodziny MArysi dla jej przyjaciol. chcecie zobaczyc?

Ostatnia edycja:
Sencilla bardzo śliczne :) Ale będzie huczna impreza!
Anp chyba jednak nie lecę bo są strasznie drogie bilety... 200 euro... zaaa dużo no ale co się dziwić jak w ostatnim momencie miały być kupione.. Pewnie polecę w połowie marca i wrócę w połowie maja. Bo powiedziałam, że tych świąt nie odpuszcze i, że imprezę urodzinową Misi muszę zrobić u siebie w domu rodzinnym i zaprosimy dziadków, pradziadzia i ciotki i wujków ;) A, że akurat będzie drugi dzień świąt to Wszyscy na pewno będą mogli przybyć na 1roczek Misi. A 3 maja mam komunie chrześniaka... poszłabym nawet chętnie do komunii ale kto mi da rozgrzeszenie mając dziecko bez ślubu i mieszkając z moim Mężczyzną też ofcorse bez ślubu.

A tak ogólnie to weekend weekend i po weekendzie. I tak w koło. Dodaję parę fotek Misi z weekendu :) Mój Mały Kochany Diabełek :) P1219622.jpgP1219630.jpgP1229655.jpgP1229657.jpgP1229664.jpg

reklama
Hejka
Karola, dzisiaj juz troche lepiej, przynajmniej moglam juz wiecej jesc i troche mocniejsza sie czuje ale na jutro i tak zadzwonilam ze nie przyjde do pracy.
Sencilla a ja tez dzisiaj dostalam reklamy ze sklepow i tam byly rzeczy do robienia samemu kartek i tez bede sama robic geboortekaartjes :-) bo w sumie nie potrzebujemy duzo okolo 25 szt. wiec mysle ze tyle sama dam rade zrobic
Aniu no sama jestem ciekawa :tak: pochwal sie pozniej. My tez musimy malemu cos wymyslec chociaz pierwszy miesiac i tak bedzie spac u nas w pokoju a pozniej my przeprowadzimy sie na strych :baffled: eh co sie nie robi dla tych dzieci ;-)

Do góry