aOla bardzo się cieszę, że się z Tobą zobaczę. Sądzę, że wtorek jest ok bo w poniedziałek będę musiała ogarnąć mieszkanie po weekendzie (odwiedza Nas brat z kuzynem), a śpi w ciągu dnia różnie. Zależy o której wstanie
Przeważnie pierwsza drzemka jest ok. 12-13.
Gosia1977 mój Kuba jest tak ciężki do tłumaczenia, że hej. Najlepsze jest to, że sam mi zaproponował jeszcze tydzień temu, że jak jestem zmęczona to żebym poleciala do PL to sobie odpocznę. A wczoraj jak mu o tym powiedziałam, że się zastanawiam to minę miał bez rewelacji. Szczerze musimy chyba sobie odpocząć od siebie i przerwa 3tyg dobrze Nam zrobi. Ja naładuje baterie i on także.
Sencilla powiem Ci, że mam nadzieję, że wkońcu zacznie się coś zmieniać u Misi
Dziś dopiero zjadła cycka przed 5. Budziła się o 3 ale sok z butelki poskutkował
Mam nadzieję, że jesteśmy na dobrej drodze.
BlackWIzard ja też jestem świeżak w Holandii bo jestem tu dopiero od sierpnia
Jest ciężko no ale trzeba się przyzwyczaić i mam nadzieję, że z czasem będzie u mnie tak jak u pozostałych dziewczyn czyli już nie będą chciały wracać do PL bo jest im tu lepiej
Będziesz mieszkała 59km ode mnie więc może kiedyś CIę odwiedzę jak będziesz chciała i oczywiście jak ja będę zmotoryzowana
Bo póki co nie jestem
Zawsze masz Nas na tym forum
Gdybym nie miała tego forum myślę, że byłoby brzydko mówiąc "do dupu". A tak to mam tu mnóstwo wirtualnych koleżanek które zawsze wysłuchają i doradzą i są naprawdę prze kochane
I ogólnie mój Kuba to nie mój mąż. Pewnie nigdy mężem nie będzie. Bo i on i ja do ślubu nie jesteśmy przekonani. Kuba ze względu na księży a ja ze względu na całą tą imprezę czyli wesele.
Miłego dnia dla Was !