reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

chyba muszę się zacząć interesować sprawami komunijnymi Moje dzieci chodzą do szkoły chrzescijanskiej ma to jakieś znaczenie? 1lutego mamy spotkanie z wychowawcą musimy popytać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja dziś zrobiłam rolady z kurczaka z niespodzianką w środku : ogórkiem i oscypkiem :)

Moja Mała dziś była super mimo tego, że miała jedną drzemkę 30min :) ZJadła sporo wymęczyła się chodzeniem i zabawami i śpi póki co od 19 bez jednego jęknięcia. Aż jestem w szoku bo dawno tak nie było :) Ale co się dziwić jak na dobranoc dostała grysik 150ml + jogurt 100g i dodatkowo 2cyce hahahaah...
Ja ogólnie bez humoru. Do mojego mi się nie chce odzywać od weekendu. Jeszcze mi dziś powiedział, że nie chce, żebym do polski teraz jechała bo może Miśka zacznie chodzić lada dzień a on chce to widzieć :| no już widzę jak nagle zacznie chodzić jak dopiero co nauczyła się raczkować heh... Psychicznie wysiadam.. a najgorsze jest to, że milcze zamiast gadać...

Anp Malutki Boski :) Powtarzam się wiem!
Aniahaven oj życzę Ci lepszych dni z Victorkiem :) Moja za to dziś odmieniona od paru dni.
Sencilla ohhh już widzę moją Misię kiedyś w kuchni w akcji :) ona już by chętnie coś porobiła ale jak jej daje talerz z jedzeniem to jedzenie jest wszędzieeeeee ;) Więcej do okoła aniżeli zjedzone! Ale to wiadome :)
AOla a szarańcza to kto?? :)

7axe7 gratuluje! widzisz, konsekwencja przynosi efekty :)
moze podsun mysl Twojemu facetowi, ze wiekszosc dzieci zaczyna chodzic miedzy 12-14 miesiacem zycia i to malo prawdopodobne, ze MIska zacznie chodzic na dniach...

Hejka dziewczyny
Leb mi dzisiaj peka... masakra, bede musiala sie chyba paracetamolem ratowac, nie wiem czy to od tej pogody czy ze malo pije. A moj M. byl wczoraj u rodziny i nocowal tam wiec ja mialam samotny wieczor i noc :tak:ale jakos tak dziwnie bylo, taki dlugi ten wieczor byl ani do kogo geby otworzyc i w lozku nie bylo sie przy kim zagrzac :-p na szczescie dzisiaj przyjechal z wiadomoscia ze jednak szykuje nam sie w lutym pogrzeb "op afsprak" :nerd: czasami te roznice kulturowe sa bardzo wyrazne.......szkoda gadac
Anp sliczny chlopak z Alexa, przyjedz kiedy z nim na kawe :tak:
Sencilla a twoje dziewczyny to tak jak moj Daanu, on tez jak cos wiekszego w kuchni robie to od jego pomocy nie moge sie odgonic :-D i jeszcze mi mowi mamus!!!!! przesun sie ..Daantje kroi :-D i najchetniej kazdy dzien by nalsniki krecil
7axe7 glowa do gory, wytlumacz swojemu mezowi ze potrzebujesz takiego wyjazdu a na wieki przeciez nie pojedziesz, trzymam kciuki za was

Sencilla, jakie zadowolone dziewczynki w kuchni. Jak Janek podrośnie to też mam pomysł zaangażować go do pomocy przy gotowaniu, czy robieniu kanapek... oczywiście w formie dobrej zabawy:tak:

Witam :-)
I ja kwietniu będę mieszkać w Holandii, w miejscowości Gouda, razem z mężem i dwiema córami - Julią i Anią. Aktualnie mój mąż tam pracuje, załatwia wszystkie formalnści związane z mieszkaniem itp :-)
Szczerze wam powiem, że jestem przerażona tą przeprowadzką w nieznane, największą barierą jest oczywiście język i totalny brak wiedzy o życiu i funkcjonowaniu tam :-)

reklama
Do góry