reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

aOla wszstkiego najlepszego i duzo zdrowka dla Alusi:tak:

Aniu duzo sily ci zycze:tak:

Iguana do hagi????:szok::-D cos nie doczytalam:happy2: to fajowo ze mna sie bedziesz umawiac na kawki! ? :-):-)

reklama
dziewczyny ratujcie!

a więc mam problem, może i to moje widzi mi się, otóż Wiki dostała dwie rybki na urodziny w okrągłej kuli (dosyć duża) ale cały czas myśle czy takie rybki mogą tak żyć?? wczoraj wysłałam męża po filtr dla nich bo wydaje mi się że się męczą ale niestety ale musi być inny specjalny do okrągłego akwarium. Teraz nie wiem co zrobić... nie mieliśmy żadnych zwierzątek bo wiadomo obowiązek, tym bardzej co zrobimy jak pojedziemy do PL, a tu taka niespodzianka.. boje się że one powinny mieć więcej miejsca, specjalne filtry itp. aa, i powiedziano że tutaj nie trzeba aby woda musiałą stac przez 24godz bo z kranu jest bez chloru. Podpowiedzcie mi cos.. czytalam w internecie ale kazdy pisze co innego.

karola, tak??? O to super:-D A Ty jesteś rocznik 82 (nick)? Ja '81, to prawie rówieśnice;-)

niunia, co do rybek, to w kuli rzeczywiście dobrze by było zamontować napowietrzacz, bo mogą mieć mało tlenu...albo filtr z napowietrzaczaczem. Ja miałam swego czasu też złote rybki w kuli i obowiązkowo był napowietrzacz z filtrem. Wtedy też nie musisz tak często sprzątać całej kuli, jedynie co kilka dni wyciągasz sam filtr, przepłukujesz i po sprawie. A woda najlepiej odstana, bez chloru.

Melduje się i dziś! Dzień dobry Wszystkim! Ja już po spacerku z Małą. Obskoczyłam geemente i sklep a teraz pora się wziąć za obiad :)
A co do rocznika to ja jestem 87 :) 25 lat będzie w tym roku... zleciało jak z bicza strzelił...

Hejka
Iguana tak jestem 82 :tak:
Niunia co do rybek to nie pomoge ja jestem tego zdania co ty, i mam nadzieje z nikt z taka niespodzianka nie wyskoczy :-D:tak::baffled:

Michal w przedszkolu ...ja musze cos przekasic bo strasznie zglodnialam :sorry:

Dzień dobry!
Niunia ja tez miałam swego czasu rybkę w kuli,(fajny prezent),, nie potrzebowała filtra bo sa ryby ktore tego nie potrzebuja,-chyba bojownik,..kurcze teraz czytam że niby nie powinno się ich trzymać w kuli ale wtedy w sklepie zoologicznym mówili mi co innego,a zreszta ja dostałam od szefowej na 18 urodziny.....co do rocznika to jestem '86.
Jutro mam rozmowe o pracę(kolejna) ,3majcie kciuki!!!
miłego dnia

reklama
dzień dobry
anp ja też 86:)trzymam kciuki o jutrzejszą rozmowę:)
mąż mi mówił że są takie ryby że nie potrzebują filtra, ale niewiem jakie masz Niunia?

Do góry