reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
witam - juz po pracy , spagetti prawie gotowe:tak: ja jestem najstarsza?????:sorry::eek: 80rocznik:-D:-D:-D
My mielismy dwie rybki w kuli co pare dni wode wymienialam bo nie mialy zadnych kamieni tylko 1 roslinke wiec no problem.... Siup - kulke umylam i nalalam nowej wody - rybki zdechly jak po roku maly Erni nakarmil je kromka ciemnego chleba:baffled: i nikt tego odpowiednio wczesnie nie zuwazyl..o zgrozo...:baffled::-)

dzieki za podpowiedzi;-)
w zoologicznym powiedzieli ze nie potrzeba filtra do kuli tylko czesciej wymieniac wode.
a jakie to rybki to nie mam pojecia:sorry: mówili mi ale ja nie mam głowy do zapamietywania nazw.

u nas drugi dzień w szkole i wiki się cieszy, zobaczymy kiedy sama bedzie chciala zostac na lunch w szkole.. wg mnie to jakies niepotrzebne, bo odebrać ją i mam 1godzine zeby wrocic do domu i wrocic do szkoly, co wyjdzie ok 20 minut w domu wiec nie warto mi jezdzic tyle:crazy: musze pomyslec o innej szkole.. ale do tej co mam ok 700metrow nie cha małej zapisać bo inny rejon:wściekła/y:

aniahaven- mam nadzieje że mojej nie przyjdzie do głowy karmienie ciemnym chlebem ;-)
anp- powodzenia na rozmowie;-)

7axe7- kiedyś jej to przejdzie;-)

miłego wieczoru

ja jestem najstarsza?????:sorry::eek: 80rocznik:-D:-D:-D

niestety widze że ja najstarsza................
Witam serdecznie - chyba się obie mylicie, bo najstarsza to chyba jestem ja - rocznik 71 :-D:-D:-D
Dziewczyny, przeżyłam pierwszy dzień w pracy po prawie miesięcznej przerwie. Na szczęscie nie było tak źle, ale nogi bolą straaaasznie ;-)
Co najlepsze, nadal nikt nie wie, że jestem w ciąży, a ja zdecydowałam ze powiem im dopiero gdy będę czuła, że jakiejś pracy nie mogę lub nie powinnam wykonywać albo gdy będę się źle czuła. Podobno do 6 miesiąca nie mam obowiązku informowania pracodawcy o ciąży ;-)
Od razu tez okazało się ze i w czwartek mogę pracować, pomimo tego, że miałam wiec wolne. Może więc nie będzie tak tragicznie...
Co do zaparć - wypróbowałam chyba wszystkie polecane przez was metody. No dobrze, oprócz pływania, bo pływać nie umiem;-). Generalnie wszystko pomaga na krótka metę, więc pozostaje mi się pomęczyć.

Idę odpocząć do łóżeczka - dobranoc wszystkim.:wink:

witam:-)
aOla ja tez jestem 77 wiec nie jedyna tutaj jestem w takim podeszlym wieku :-p
Anp jak tam na rozmowie???
Niunia ja mam taka pomaranczowa rybke tez nie wie jak sie nazywa wiem tylko ze jest zimnolubna wiec nie trzeba grzac jej wody i wogole bezproblemowa jest. Wode jej zmieniam raz na miesiac wazne zeby roslinke miala bo wytwarza tlen i w sumie roslinke musze co miesiac kupowac bo szybko marnieje ale nie wiem od czego to zalezy moze zle swiatlo :sorry: nawet jesc za duzo nie musi bo raz sie zdarzylo ze jak pojechalam do polski na tydz. i moj M. mial sie nia "opiekowac" to jej tydz. jesc nie dal bo zapomnial.....:szok::szok: ale jej nic nie bylo na szczescie, znajdz jej tylko dobre miejsce zeby szklo nie zachodzilo glonami i woda szybko nie metniala
znika tez do lozka bo jutro do pracy :cool: chce jeszcze dociagnac do lutego i pozniej juz powiem ze nie daje rady, mam nadzieje ze nie beda robic problemow

reklama
oj dziewczyny jakie w podeszłym wieku,,,,,młode dup,,,,, z nas wszystkich jeszcze!!!!A nie jest ważny wiek tylko to jakim się jest człowiekiem,,,.Ciesze się ze niektóre z nas są troszkę starsze bo tez i bardziej doświadczone i jest się kogo poradzić!!!
dobrej nocy,,, odezwę się jutro jak wrócę!!!

Do góry