reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Kurczę nie idę do lekarza mam nadzieję, że do jutra przejdzie. Ostatnio zapalenie piersi mnie 3 dni trzymało. Dziś oprócz bólu głowy jest ok. Jak rano była jeszcze temp. tak do tej pory jej nie ma :) dzięki dziewczynki!

reklama
Witam w Nowym Roku i życzę wszystkiego najlepszego wszystkim mamusiom i ich rodzinkom!!!

Mąż teściów odwiózł właśnie na lotnisko także mam chwilę bo Tymek też grzecznie leży na macie edukacyjnej(od Mikołaja prezent). Z teściową fajne były tylko 2 ostatnie dni ale to chyba dlatego że mąż z nią troszkę porozmawiał, bo oczywiście przez nią też z mężem się pokłóciłam.

Na sylwestra pojechaliśmy przed 24 do centrum na pokaz sztucznych ogni(z Tymkiem teściowa została)...
Co się działo w tym Amsterdamie!!! Nawet po drodze 2 ogniska palace się na ulicy widzieliśmy!!!Nawe u nas w "grzecznej" dzielnicy!!!

Tymek spał, fajerwerki go nie obudziły, dopiero jak wróciliśmy to się obudził o 1 i po jedzeniu posyłał Noworoczne uśmiechy...

a my dzis robiliśmy mała sesje w domku,bo jutro Alex kończy 6 miesięcy,oto efekty...

ab.jpgaa.jpg

miłego wieczoru!!!

Anna odpoczniesz sobie wkońcu :)

A mi Mała właśnie usnęła. Ogólnie miała dziś gorącą głowę a zachowywała się normalnie. Nie płakała tylko się cieszyła i ładnie sama bawiła. Jedyne co to była bardziej senna ale co się dziwić jak spała około 3h mniej w nocy jak zwykle bo obudziła się o 7 a nie o 9. Mam nadzieję, że ją choróbsko jakieś nie łapie. Ogólnie mi to do głowy nie przychodzi tylko mój Mężczyzna cały czas sobie dobiera do głowy. Czytałam na necia, że brak wit. D powoduje u dzieci cieplejsze ciałko. A prawda jest taka, że przez cały miesiąc jej nie dawałam tej wit. Więc mam nadzieję, że to przez to. Jutro muszę obowiązkowo kupić witaminę.

dobry dobry! Lepiej się czuję! Troszkę tylko pierś boli.. My kobiety to mamy... zapalenie piersi kto to wymyślił wogóle ;/
I noc lepiej przespana. Mała do północy mi się budziła z 10 razy ale później git heh...

miłego dnia dla Was Kobitki :)

Dzień dobry!:-D Dzisiaj już mąż ruszył do pracy, bo cały tydzień miał wolne. Janeczek bardzo grzeczny, spał dość długo, także mama wyspana;-)Zaraz ruszamy na wspólny spacer i jakieś szybkie zakupy.

Wczoraj kot napędził nam stracha, bo podjadał choinkę, ale przez przypadek zabrał się za jedną z lampek na choince i myśleliśmy że ją zjadł. Już prawie mieliśmy jechać do weterynarza na płukanie żołądka, bo to spory kawałek szkła, ale w końcu się znalazł...także kocina tylko pogryzła, ale nie połknęła. Ufff:eek:

reklama
O IGUANA to nieźle widzę heh :) dobrze, że all jest ok. Fajnie zwierzaczek w domu :) Mały się będzie z Nim kiedyś bawił :) z Polski za Wami przyjechał czy w Holandii go nabyliście? Ja tęsknię za moim psiakiem i to straaaaaaaaaaaaaasznie! ;/

Do góry