reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

widzę że dziewczyny pospałyście to dobrze, my też aż do 8 spaliśmy, więc nawet za długo bo o 22 poszliśmy spać:)a mój od rana pracy szuka, najgorsze że chcą tylko z holenderskim językiem, albo obiecują pracę i nie dzwonią, masakra, najgorsze że mojemu brakuje 3 tyg do zasiłku.
pozdrawiam!

reklama
ojj to daleko strasznie od nas, bo ponad 100km, a my się staramy u nas w okolicach o mieszkanie ze spółdzielni, więc nici z tego, ale dziękuje za pomoc:tak:

no tak, ale u siebie byliśmy już na pozycji 6 na mieszkanie, więc bliziutko:)tylko jak pracy nie będzie to i mieszkania nie dostaniemy, miejmy nadzieje że coś sie znajdzie:tak:

A mojej Małej co się okazało wyszedł 8 ząb i o dziwno miała po raz pierwszy przy tym temp. :) przypomniał mi się mój tekst z przed porodu : " Jak będzie miała zęby nie będę karmić.." a to karmienie się ciągnie i ciągnie i końca nie widać co najlepsze heheh :)

clauditka tak rozkminiałam tą Twoją pracę i nie jestem w stanie pojąć czemu jeszcze nie pozwolili przepracować tych 3tyg!? ;/ Kosmos jakiś...
Dobrej nocy dla Was!

reklama
Do góry