Iguana_
Fanka BB :)
Do mnie też paczka z polski dotarła....mąż przywiózł w walizce....polski cheb, kiełbaskę, kabanosy i szyneczkę i torcik wedlowski, który już przed obiadem podjadam...
No to same pyszności:-) U mnie zawsze stałe punkty w paczce to: kabanosy, twaróg (7axe7 bo tutaj nie ma takiego dobrego, jest tylko to co Ci dziewczyny napisały), polskie czekoladki (tik taki, krówki, michałki, kasztanki, piernicznki toruńskie), majonez kielecki, kiełbasa krakowska, czekolada Wedla z orzechami, różne kasze, chrzan.
A Wy dziewczyny za czym tęsknicie z polskich przysmaków?
7axe7, też się zastanawiałam czy Misia to Michalina. Fajnie na nią mówisz Mój znajomy ma córkę Antoninę (brzmi bardzo poważnie), ale słodko na nią woła Tosia:-)
clauditka, mam nadzieję, że Szymusiowi szybko przejdzie "rewolucja".
anp, rozumiem Cię, też mam zdecydowanie większą frajdę z dawania preznetów niż z dostawania...a może największą z samego ich robienia;-) Niestety już prezenty na święta mam zrobione, aż szkoda
Sencilla, a poleciłabyś jakaś konkretną kosmetyczkę w Amsterdamie? Ta u której byłaś ostatnio dobra? Jak cenowo? Ja miałam w Krakowie zaprzyjaźnioną kosmetyczkę, fachową i tanią...od wielu lat byłam jej klientką i teraz dość mocno mi jej brakuje, jak i mojej dentystki:-(
Ostatnia edycja: