reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzien dobry Mamusie i dzieci,
ciesze sie, ze zdjecia sie Wam podobaja, ja dzis w domku, mialam isc do pracy, ale zadzwonilam, ze Tosia ma jeszcze to ucho chore i git,moge z domu popracowac.
A Wy co dzis porabiacie?
ja do poniedzialku jestem z dzieciakami bezmezowa, bo R musial wyjechac na kilka dni.
zastanawiam sie, co na obiad upichcic.. ktos ma jakis fajny pomysl? zaznaczam, ze nalesniki i racuchy odpadaja, bo za duzo ich bylo ostatnio :-D

reklama
ja robię pangę, najzwyklejszą:)
wkładam w folię, przyprawiam przyprawą do ryb i pietruszką na wierzch daję plasterek masełka i piekę z 25-30min wychodzi pychotka:)

Jakie śliczne, radosne zdjęcia Sencilla.

My się dzisiaj z Jankiem wybieramy popołudniu do CB na pierwsze szczepienie.

A tutaj fotka, udało się uwiecznić jeden z cudnych uśmiechów Janka, którymi coraz częściej nas obdarza:-)
DSC_0004.jpg

A wczoraj wypatrzyłam pierwszą budkę z oile boile:tak: Znaczy, że zima zbliża się już dużymi krokami. Nie lubię zimy, ale kocham oile boile!:-D
DSC_0010.jpg

witajcie...

my juz po lunchu - dzieciaki znowu w szkole a na obiad bedzie zapiekanka ziemniaczana z brokulami:-), zdjecia Janka rewelacyjne... Sencilla czemu nie jadasz pangi,hihi? i pokaz torcik jak go juz zrobisz ok?

u nas slonko za oknem - pranko schnie a ..ja bezmezna juz 8 dni i jeszcze do srody go nie bedzie...:zawstydzona/y: zmykam liste zakupow, vikiego nakarmic i wio... weekend!!!:-D:-D

Hej dziewczyny!
Sencilla piekne zdjecia!!!Sliczne dziewczynki masz!!!A i sliczny brzuszek!!
Igauana Janek Ci szybko rosnie!
A ja dzis jakos malo czasu na wszystko ,od rana wzielam sie za pranie i prasowanie,potem mialam telefon ze facet przyjedzie na rozmowe kwalifikacyjna ,bo reagowalam na ogloszenie z gazety,nop to szybko dol domu sprzatalam i tak jakos teraz znalazlam chwile ,ziemniaczki juz obralam i zaraz ide obiadek robic.A w czasie tej rozmowy to tak sie balam ze maluszek bedzie mi plakal ale jakos byl cicho ,a ten menadzer powiedzial ze on tez ma 3 dzieci i wie co to jest.Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki,zebym dostala ta prace,wieczorem bedzie dzwonil,czy m,nie przyjelio,bo 5 osob na to miejsce jest.Jesli sie uda to wam napisze pozniej co i jak...obym to ja dostala ta prace.zmykam robic obiadek.milego dnia:happy::happy::happy:

witam się
kurcze rano trzeba już auto skrobać No chociaż dobrze ze nie odsnieżać:rofl2:
w niedzielę lecę z dzieciaczkami na tydzień do Pl(u nas przerwa) Tyle mam spraw do załatwienia że grafik musiałam zrobić
Chciałabym mieszkanie wynająć co by już podwójnych opłat nie mieć(tu i w PL)

ja szukam inspiracji urodzinowych ale ciut innych Piotrek będzie miał już niedługo urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić do szkoły??????????????????Jakieś pomysły??????????

reklama
witam się
kurcze rano trzeba już auto skrobać No chociaż dobrze ze nie odsnieżać:rofl2:
w niedzielę lecę z dzieciaczkami na tydzień do Pl(u nas przerwa) Tyle mam spraw do załatwienia że grafik musiałam zrobić
Chciałabym mieszkanie wynająć co by już podwójnych opłat nie mieć(tu i w PL)

ja szukam inspiracji urodzinowych ale ciut innych Piotrek będzie miał już niedługo urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić do szkoły??????????????????Jakieś pomysły??????????

Anp trzymamy kciuki!!!
U Karinki dzis dziewczynka odchodzila do innej grupy i.. miala takie pomyslowe podarunki raczka byla odrysowana na kolorowym papierze i tam jakis napis typu DAG Karina. etc.. to naklejone na patyczku od szaszlyka a na dole pudeleczka z jakimi rodzynkami czy cukierkami z AH / sa takie gotowce/ dzieciom sie bardzo podobalo!!!:-D

Do góry