reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Hej dziewczyny!
Jakie plany na dzis bo my idziemy pozniej na kermis zobaczyc a tak to moze na ogrodzie posiedzimy bo chyba cieplo bedzie i caly tydzien ma taki byc!
Sencilla napiszesz nam jaka plec dzidzi??:-)

Witam jeszcze z lozka:tak::-) Juz wieki do tej godzinki nie leniuchowałam:-D:-D
Aniu dla Victorka
Dzień radosny, dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam ci życzenia
dużo szczęścia, powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów

Sencilla ja nie obstawiam, ale zycze synka:tak::tak::tak:

Sencilla Gratulacje:-):-):-) Napisz jak wy te damy "zrobiliście'' :-):tak::-DU mnie jest w rodzinie podobna sytuacja tylko z Panami :tak::tak::tak: Ja mam 2, moja młodsza siostra 2 i starsza urodziła chłopca. W rodzinie mojego taty kobiety mialy synow, a mezczyzni corki. Moj tato mial 3 corki, brat mojego taty 5 corek, a siostra mojego taty 3 synów:tak::tak::tak: Rodzice mojej mamy mieli 6 synow i 1 corke:tak::tak::-)

sencilla grtaulacje kolejnej corki !!! nastepny bedzie napewno chlopak !

aneta222 fajnie nam przedstawiłas swoja rodzinke haaa

moja siostra ma 2 synow,druga siostra 2 córki , moja mama miala 3 córki, a moj tato ma 2 synów itd....... TYLKO JA W CALEJ RODZINIE MAM PARKE CZYLI CORKE I SYNA !!! JUPI...

reklama
Mam pytanko gdzie można kupić fajne i nie drogie ciuszki ciążowe bo nie <stety> już się nie mieszczę w moje:-D a w centrum handlowym w Veldhoven nie ma mody ciążowej...
Miłego Dnia

Hej.
Nie wiem czy w Twojej miejscowosci jest H&M z ubraniami ciazowymi...spodnie ja wlasnie tam kupilam, jesli chodzi o bluzki to ciazowych nie kupowalam, bralam normalne tylko rozmiar wieksze. Poszukaj tez sklepu Prenatal w Twojej okolicy, tam oprócz rzeczy dla dziecka sa tez ubrania ciazowe.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry