reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Mamo Mikolaja jak to możliwe, ze Twoja mama ma 3 corki, a Twoj tato 2 synow
Karola a ja się powtórzę i napisze...
Karola a ja się powtórzę i napisze...
W 1 rocznicę ślubu
życzymy Wam aby
płomień waszej miłości
nigdy nie słabnął,
a Wasze dzieci
chowały się szczęśliwie
w jego cieple i blasku.
Buziaki :*
życzymy Wam aby
płomień waszej miłości
nigdy nie słabnął,
a Wasze dzieci
chowały się szczęśliwie
w jego cieple i blasku.
Buziaki :*
Iguana_
Fanka BB :)
Sencilla gratuluję dziewczynki:-)
montiterlla, co do ubrań ciążowych to ja polecam Prental, jest tam dział z ciuchami dla przyszłych mam (w tym kurtki i spodnie), w Hemie jest dział z bielizną dla ciężarnych...a ja w ciąży kupiłam sobie poprostu większe rozmiarowo bluzki, swetry. Spodni nie nosiłam bo każde mnie uwierały, głównie nosiłam getry i leginsy...bo się super naciągały i dawały mega komfort.
My dzisiaj byliśmy całą naszą trójką na pierwszym spacerze z wózeczkiem...ale dość krótko, bo jednak nadal jestem jeszcze troche wyczerpana. Troche zażyliśmy świeżego powietrza, skoro był taki piękny dzień szkoda było go zmarnować.
A jutro u mnie już ostatni dzień kraamzorgowania, bo dokupiliśmy jeszcze dodatkowe 2 do tych 8 gwarantowanych. Od wtorku radzimy sobie sami, hehe;-)
montiterlla, co do ubrań ciążowych to ja polecam Prental, jest tam dział z ciuchami dla przyszłych mam (w tym kurtki i spodnie), w Hemie jest dział z bielizną dla ciężarnych...a ja w ciąży kupiłam sobie poprostu większe rozmiarowo bluzki, swetry. Spodni nie nosiłam bo każde mnie uwierały, głównie nosiłam getry i leginsy...bo się super naciągały i dawały mega komfort.
My dzisiaj byliśmy całą naszą trójką na pierwszym spacerze z wózeczkiem...ale dość krótko, bo jednak nadal jestem jeszcze troche wyczerpana. Troche zażyliśmy świeżego powietrza, skoro był taki piękny dzień szkoda było go zmarnować.
A jutro u mnie już ostatni dzień kraamzorgowania, bo dokupiliśmy jeszcze dodatkowe 2 do tych 8 gwarantowanych. Od wtorku radzimy sobie sami, hehe;-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzień doberek
w końcu dostałam się do kompa ale tu nowych "twarzy"
Aniu sto latek dl Viktorka !!!
Ann dla ciebie jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dużo miłości
Dla najmłodszego forumowicza zdrówka i radości dla rodziców!
Sencilla GRATULUJE dziewczynka tez super!
Robale ja tez trzymam kciuki
Aneta ja wiem co długo spaliście w niedziele....;-)
Nie za bardzo mam dostęp do kompa bo oglądamy tv prze niego a mój tata jet tu i cały czas kanały polityczne alboo sport ogląda wiec ja tylko w międzyczasie wpadam na neta
Michaś chodzi do przedszkola i jest bardzo ,bardzo zadowolony
przepraszam że wszystkiego nie doczytałam
w końcu dostałam się do kompa ale tu nowych "twarzy"
Aniu sto latek dl Viktorka !!!
Ann dla ciebie jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dużo miłości
Dla najmłodszego forumowicza zdrówka i radości dla rodziców!
Sencilla GRATULUJE dziewczynka tez super!
Robale ja tez trzymam kciuki
Aneta ja wiem co długo spaliście w niedziele....;-)
Nie za bardzo mam dostęp do kompa bo oglądamy tv prze niego a mój tata jet tu i cały czas kanały polityczne alboo sport ogląda wiec ja tylko w międzyczasie wpadam na neta
Michaś chodzi do przedszkola i jest bardzo ,bardzo zadowolony
przepraszam że wszystkiego nie doczytałam
witam dziewczynki
my wczoraj piekny dzien mielismy, bylismy w takim recreatiegebied ze znajomymi i ich dziecmi, dzieci sie wyszalaly na swiezym powietrzu, mezczyzni zrobili sobie jogging a my babeczki poplotkowalysmy na kocyku
Karola, fajny ten prostownik
babeczki, moze ktoras z Was bedzie zainteresowana fajnym zestawem do cwiczen, polecam, malo miejsca zajmuje, a mozna cale cialko cwiczyc. jesli ktoras z Was mialaby pytania, to chetnie na wszystkie odpowiem
oto link:
http://sport.marktplaats.nl/fitness/487204310-trx-force-training-kit-voor-86-95-inclusief-verzendkosten.html?return=eJw1jEEOgjAQRe9CQpfQgqlS0hg8gWt3DdTQUNoJM02Mxrtbou7em%2F%2F%2FGCXUyyneoxJSqgKt2ca5n4lA1fUSwYZqNdtC4I0hrIKvv5UKZjg%2FvBZsQk2xbAdRtpfkduDNQXbtMbun7E8HGfE%2B4a8F%2B5VnWHMwhLTazY1ZI%2B7zhgEkzRlEpDFOVgt56q43lpz%2Bfy769wdVuDjX&df=1&fta=eNo1jsGOwjAQQ%2F9lDj0nBQr1KL%2BAOHOpIlIgUkoiJgG0iH%2FfBO3ebFl%2BtsUWb8EOVO5hetggxIJxDXoFozsnJkdoLh5a9ethXG05ZPz4xHJ2UpOUoXhJuJVlvvsTR%2FHou5SKUV2Kkk%2FRzUYPu%2FFw7Io3%2F5S2UkeSvczEFV7tCuTdd76%2B0U7ZfuOGZnVNckzWyRTm2yVfW0O1m6DFvqYGqT33pfQg%2ByTe%2F8kHsYXC%2B%2FP5BSaPR2M%3D&fta_ind=1&fs=1
a tu video, jak na tym cwiczyc, wersja dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=T_u63by4BWQ
a tu wersja dla mezow:
http://www.youtube.com/watch?v=VK5BlRxt9cc
my wczoraj piekny dzien mielismy, bylismy w takim recreatiegebied ze znajomymi i ich dziecmi, dzieci sie wyszalaly na swiezym powietrzu, mezczyzni zrobili sobie jogging a my babeczki poplotkowalysmy na kocyku
Karola, fajny ten prostownik
babeczki, moze ktoras z Was bedzie zainteresowana fajnym zestawem do cwiczen, polecam, malo miejsca zajmuje, a mozna cale cialko cwiczyc. jesli ktoras z Was mialaby pytania, to chetnie na wszystkie odpowiem
oto link:
http://sport.marktplaats.nl/fitness/487204310-trx-force-training-kit-voor-86-95-inclusief-verzendkosten.html?return=eJw1jEEOgjAQRe9CQpfQgqlS0hg8gWt3DdTQUNoJM02Mxrtbou7em%2F%2F%2FGCXUyyneoxJSqgKt2ca5n4lA1fUSwYZqNdtC4I0hrIKvv5UKZjg%2FvBZsQk2xbAdRtpfkduDNQXbtMbun7E8HGfE%2B4a8F%2B5VnWHMwhLTazY1ZI%2B7zhgEkzRlEpDFOVgt56q43lpz%2Bfy769wdVuDjX&df=1&fta=eNo1jsGOwjAQQ%2F9lDj0nBQr1KL%2BAOHOpIlIgUkoiJgG0iH%2FfBO3ebFl%2BtsUWb8EOVO5hetggxIJxDXoFozsnJkdoLh5a9ethXG05ZPz4xHJ2UpOUoXhJuJVlvvsTR%2FHou5SKUV2Kkk%2FRzUYPu%2FFw7Io3%2F5S2UkeSvczEFV7tCuTdd76%2B0U7ZfuOGZnVNckzWyRTm2yVfW0O1m6DFvqYGqT33pfQg%2ByTe%2F8kHsYXC%2B%2FP5BSaPR2M%3D&fta_ind=1&fs=1
a tu video, jak na tym cwiczyc, wersja dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=T_u63by4BWQ
a tu wersja dla mezow:
http://www.youtube.com/watch?v=VK5BlRxt9cc
Ostatnia edycja:
witam...
A mnie chyba grypsko bierze...juz nie moge dzisiaj:-( -czuje sie jakby mnie walec przejechal - nos zatkany, gardlo itp.
My wczoraj tez cudnie dzien spedzilismy nad pobliskim jeziorkiem...
A mnie chyba grypsko bierze...juz nie moge dzisiaj:-( -czuje sie jakby mnie walec przejechal - nos zatkany, gardlo itp.
My wczoraj tez cudnie dzien spedzilismy nad pobliskim jeziorkiem...
Załączniki
Ania, przesliczne zdjecia!
Dziekuje jeszcze raz za zyczenia dla Victorka... i Sencilli za komplement...ty tez wrzuc jakies foteczki pliiiiis bo juz cie dawno nie widzialam,hihi...
p.s. i jaka decyzja?
reklama
Iguana_
Fanka BB :)
Mój mężuś robi dzisiaj w pracy mały poczęstunek z mysimi ciastkami i jeszcze różnymi tym razem polskimi słodkościami. A tutaj coś dla was;-)
Pępkówkę też ma w planach, ale z racji, że jego kumple są w Polsce zorganizuje skypowe oblewanie hehe
No i dzisiaj pierwszy dzień już samodzielnej opieki nad Maluszkiem Koniec kraamzorgowania;-)
Pępkówkę też ma w planach, ale z racji, że jego kumple są w Polsce zorganizuje skypowe oblewanie hehe
No i dzisiaj pierwszy dzień już samodzielnej opieki nad Maluszkiem Koniec kraamzorgowania;-)