reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

aOla ja popieram takie kursy my mamy dylemat z Mikolajem bo 2 lata chodzil do przedszkola i tez nie gada po holendersku a juz zaczal szkole wiec chodzimy do logopedy z nim ale te 20 min chyba mu za duzo nie pomoze szkoda ze wczesniej nas nie pokierowali gdzies bo jak do grudnia ni e bedzie dobrze mowil to bedzie musial powtarzac ta sama czyli 1 grupe ( bedzie kiblowal ) ja to tak nazywam , jak rok temu mowilam ze nie mowi po holendersku to mowili ze jest maly i ma czas a teraz stale jakies problemy i uwagi i mamy go duzo w domu uczyc a najlepiej jak bysmy mowili tylko po holendersku w domu................uffff denerwuje mnie ta sytuacja !!!!!!!!!!1

reklama
aOla ja popieram takie kursy my mamy dylemat z Mikolajem bo 2 lata chodzil do przedszkola i tez nie gada po holendersku a juz zaczal szkole wiec chodzimy do logopedy z nim ale te 20 min chyba mu za duzo nie pomoze szkoda ze wczesniej nas nie pokierowali gdzies bo jak do grudnia ni e bedzie dobrze mowil to bedzie musial powtarzac ta sama czyli 1 grupe ( bedzie kiblowal ) ja to tak nazywam , jak rok temu mowilam ze nie mowi po holendersku to mowili ze jest maly i ma czas a teraz stale jakies problemy i uwagi i mamy go duzo w domu uczyc a najlepiej jak bysmy mowili tylko po holendersku w domu................uffff denerwuje mnie ta sytuacja !!!!!!!!!!1
widze po suwaczku że mały miał urodziny wczoraj więc wszystkiego naj :)
tzn jak Piotrek nie bedzie mowił po Hol to nie pojdzie do 3grupy? Pani na zebraniu mówiła ze super sobie radzi ale zeby mowił do czerwca po Holendersku............

z Alicją to ja troche spanikowana jestem Ona jest bardzo niesmiała Do przedszkola w Pl chodziła 5msc i popłakiwała przy wchodzeniu A tu jeszcze brak znajomości języka Sama nie wiem co robić Ona styczniowa więc w sumie za 3msc pojdzie i tak do szkoły a tu ze grupy łączone tzn 1 i 2 to bezie razem w sali z Piotrkiem............mam dylemat

Hej dziewczyny!
Jak dzis pieknie,:-):-):-)ostatnio nie mam czasu bo po miescie latalam za ubraniami,niestety mezowi urlop sie konczy i mi sie smutno robi bo znowu sama:-:)-(,ale ma byc slonecznie wiec na spacerki codziennie beede wyruszac.U nas sie zaczyna dzis kermis wiec feest!!!A co u Was??Wczoraj robilam malemu sesje oto efekt.... P1070928.jpg
Iguana sliczny bobasek,a kolki moj maly tez mial na poczatku i do kazdego karmienia Infacol i pomoglo i nawet przeszlo, gdzies z 2 tygodnie mial tak!
Ale te dwa tyg, pamietam to byl koszmar bo tak plakal,a w szczegolnosci jak wieczorem mial spac ,pol nocy noszenia !!!Ale juz w sumie zapomnielismy jak to bylo bo tak szybko rosnie,zaraz bedzie 3 miesiace

Viktorku :

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

My dzis swietowanie mamy w planach :-D:-D:-D:-D od rana....

Robale dziekujemy...:tak:

Załączniki

• DSCF7138.jpg
    DSCF7138.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF7128.jpg
    DSCF7128.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF7160.jpg
    DSCF7160.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
anp, tak będziemy używać tego Infacolu...tym bardziej, że widać efekty. Słodka ta twoja mała żabka:-)

Dzisiaj całą noc z mężem walczyliśmy z zastojem mleka, bo zamknął mi się jeden kanalik i nie mogłam tego wydobyć....dopiero dzisiaj w południe puściło...bo już bardzo bolało i bałam się dostać zapalenia piersi. Jednak sporo zachodu z tym karmienierm i produkcją mleka.

Oficjalnie dzisiaj był ostatni dzień kraamzorgowania, ale przedłużyliśmy sobie o jeszcze 2 dodatkowe dni, może produkcja mleczka się już do tego czasu ustabilizuje.

Sto lat dla Victorka!!!

Dzisiaj o 23:02 mój kochany Janek skończy dokładnie tydzień!:-)

Do góry