reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

anp, tak będziemy używać tego Infacolu...tym bardziej, że widać efekty. Słodka ta twoja mała żabka:-)

Dzisiaj całą noc z mężem walczyliśmy z zastojem mleka, bo zamknął mi się jeden kanalik i nie mogłam tego wydobyć....dopiero dzisiaj w południe puściło...bo już bardzo bolało i bałam się dostać zapalenia piersi. Jednak sporo zachodu z tym karmienierm i produkcją mleka.

Oficjalnie dzisiaj był ostatni dzień kraamzorgowania, ale przedłużyliśmy sobie o jeszcze 2 dodatkowe dni, może produkcja mleczka się już do tego czasu ustabilizuje.

Sto lat dla Victorka!!!

Dzisiaj o 23:02 mój kochany Janek skończy dokładnie tydzień!:-)

Gratulacje dla JANKA rowniez ;)

reklama
witam mile Panie
ja po kilkudniowej nieobecnosci..
widze Iguana... nowe wiesci!
super!!!!! gratuluje :)

Ania, wszystkiego co piekne i potrzebne dla Victorka! :)

a my bylismy wczoraj na usg i juz znamy plec :D

hejka
jejku jak dziś było przyjemnie, słonecznie zaczęła się ta jesień.
my dziś pojezdzilismy trochę po rommelmarkach, ale i tak nic ciekawego nie znalezliśmy.

Wszystkiego najlepszego dla Viktorka!!!:-)

anp śliczna żabcia!

sencilla szybko nam pisz czy chłopczyk czy dziewczynka?!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry