reklama
anp
mama Alexa
O to fajnie Sencilla ja juz zapomnialam jak to bylo,a myslalam ze tego nie da sie zapomniec!Maly zasnal,caly czas pije i spi,ale to chyba dobrze!Szybko mu minie!Nie robie dzis obiadu nie chce mi sie i malym sie zajmuje a Wy co robicie,to znaczy ja zrobie ale jak maz wroci,musze pomyslec tylko co,
anp
mama Alexa
chyba juz wymyslilam -łosoś z wrzywami,tak wlasnie na to mam smak i szybki do zrobienia
A ta cukinie jak sie robi,bo nigdy nie jadlam jeszcze w tej postaci??
A ta cukinie jak sie robi,bo nigdy nie jadlam jeszcze w tej postaci??
Anp, duzo wody przegotowanej nich pije na zdrowie to bedzie mial ciagle zapas plynow i nie ubieraj za cieplo. niech sie organizm ochladza sam. czasami, gdyby dostal koło 39,5 to jeszcze nie wanna, tylko spryskiwacz do kwiatkow i heja. Wtedy org dostaje cynk, ze sie poci i zaczyna walke z goraczka. powyzej 40st kapiel. Ale minie i za 2 dni zapomnicie o czymkolwiek ) to stan podgoraczkowy )
15 tydzien... az sie rozmazylam! wspaniale... ja pamietam jak moj Kuba mial czkawke od 32tygodnia. ale mi brzuch latał czyli czekamy na wiesci o plci, polowkowe w 20tygodniu... jeszcze miesiac i bedziemy wiedziec jupiii ale obstawiam chopa
15 tydzien... az sie rozmazylam! wspaniale... ja pamietam jak moj Kuba mial czkawke od 32tygodnia. ale mi brzuch latał czyli czekamy na wiesci o plci, polowkowe w 20tygodniu... jeszcze miesiac i bedziemy wiedziec jupiii ale obstawiam chopa
Carinio, nastepne usg mam za 2 tygodnie 23 wrzesnia, byc moze-tak polozna mowila-wtedy juz bedzie wiadomo, bo dzidek duzy i duzo widac, haha. Chyba ze nam jedynie pupe pokaze
Anp. co do cukinii, to tez pierwszy raz dzis robilam, hihi. zobaczymy, bedzie tak za 10 minut, to dam Wam znac. Przepis dosc nietypowy, jesli bedzie dobra, to Wam napisze
Anp. co do cukinii, to tez pierwszy raz dzis robilam, hihi. zobaczymy, bedzie tak za 10 minut, to dam Wam znac. Przepis dosc nietypowy, jesli bedzie dobra, to Wam napisze
Iguana_
Fanka BB :)
Carinio, nastepne usg mam za 2 tygodnie 23 wrzesnia, byc moze-tak polozna mowila-wtedy juz bedzie wiadomo, bo dzidek duzy i duzo widac, haha. Chyba ze nam jedynie pupe pokaze
A masz jakieś przeczucia, czy to chłopczyk czy dziewczynka?:-)
Ja jakoś tak od początku czułam, że chłopak i podobno chłopak ma być synek, ale na 100% okaże się już po fakcie;-)
przeczucia mam niby do siusiaka, haha, ale nie wiem, czy to bardziej nie takie nakrecanie sie
mamy juz dwie coreczki, wiec moze by i przydal sie chlopek, ale jak bedzie dziewczynka, to tez sie bede bardzo cieszyc oczywiscie.
mam juz ubranka itd
poza tym u nas w rodzinie same dziewczynki, jest 10 dziewczyn i zadnego chlopca
mamy juz dwie coreczki, wiec moze by i przydal sie chlopek, ale jak bedzie dziewczynka, to tez sie bede bardzo cieszyc oczywiscie.
mam juz ubranka itd
poza tym u nas w rodzinie same dziewczynki, jest 10 dziewczyn i zadnego chlopca
reklama
no wlasnie Carinio, dobrze piszesz intuicja to jest to
A czy Wam juz pisalam, ze wczoraj po raz pierwszy poczulam kopniaczka?
Gratulacje... cudne to uczucie nie:-)?
Ja tez wyczailam takie rzeczy duzo szybciej niz przy pierwszej ciazy... o kurcze jak to leci - niedlugo moje dziecie bedzie mialo 1 rok!
A tak wogole to WITAM bo wlasnie wyhamowalam w domu po ...zabojczo szybkim tygodniu,hihi.... Mam nadzieje ze weekend pozwoli mi odpoczac i ..was troche doczytac bo niezle tempo narzucilyscie kobietki!!!
U mnie na obiad dzis spagetti, cukinie tez uwielbiam ale sie przejadlam przez wakacje juz wiec na razie dosc...
Pije kawke i...pieke jablecznik jeszcze dzis!;-) ---> a mialam oddech zlapac, ale tyle jablek spadlo w ogrodzie ze az szkoda!