reklama
witam was
nareszcie weekend Aniu podrzuc szarlotke, za mna od wczoraj chodzi tort taki jak sie kiedys robilo z takimi tlustymi kremami mniam......
Sencilla super uczucie tesknie juz za tym .........
Daanka zapisalismy do speelzaal, czekamy teraz na odpowiedz kiedy bedzie mogl zaczac. Bylismy na dniu otwartym i mowili ze maja jeszcze wolne mejsca wiec moze nie trzeba bedzie dlugo czekac. A we wtorek idziemy do CB ciekawe co nam powie
Anp zdrowka dla maluszka
ide lezec bo jakis meczacy ten tydz. malam
nareszcie weekend Aniu podrzuc szarlotke, za mna od wczoraj chodzi tort taki jak sie kiedys robilo z takimi tlustymi kremami mniam......
Daanka zapisalismy do speelzaal, czekamy teraz na odpowiedz kiedy bedzie mogl zaczac. Bylismy na dniu otwartym i mowili ze maja jeszcze wolne mejsca wiec moze nie trzeba bedzie dlugo czekac. A we wtorek idziemy do CB ciekawe co nam powie
Anp zdrowka dla maluszka
witam was
Anp zdrowka dla maluszka
Gosiu ja jak mam czasem ochote na takie kremy z dawnych tortow to kuuje w AH taki kawalek i...faktycznie tak smakuje!Mmnia,,,
A ja siedze sama bo moj jeszcze w pracy...:-(
dobry wieczor
a ja juz zleglam, mialam isc do kolezanki na impreze, ale po prostu mnie zmoglo.. mialam isc spac, ale stwierdzilam, ze jestem glodna
kto ma cos dobrego na kolacje?
od poczatku ciazy nic nie przytylam, wiec moge sobie pozwolic
a ja juz zleglam, mialam isc do kolezanki na impreze, ale po prostu mnie zmoglo.. mialam isc spac, ale stwierdzilam, ze jestem glodna
kto ma cos dobrego na kolacje?
od poczatku ciazy nic nie przytylam, wiec moge sobie pozwolic
sencilla ale to wspaniałe uczucie czuć kopniaczki, ja to póżno zaczęłam cokolwiek czuć, bo gdzieś po 20 tyg dopiero, a wogóle to mój mało ruchliwy był, ale za to często miał czkawkiaha no i jedz dużo jak jeszcze nic nie przytyłaś to niema się czego obawiać, ja w ciąży przybrałam tylko 6 kg, a to tylko dlatego że strasznie mnie zgaga i się ograniczałam z jedzeniem.
ojjj też bym zjadła jabłecznika, może mi mąż zrobi w weekend bo jemu zawsze taki dobry wychodzi..mniammniam
anp zdrówka dla Alexa żeby juz niemiał więcej temp.
dobrej nocy.
ojjj też bym zjadła jabłecznika, może mi mąż zrobi w weekend bo jemu zawsze taki dobry wychodzi..mniammniam
anp zdrówka dla Alexa żeby juz niemiał więcej temp.
dobrej nocy.
anp
mama Alexa
Hej ja zaraz zmykam spac no w sumie jeszcze ogladam mam talent na rtl4 bo dopiero odemnie rodzinka pojechala,dzieki za te zyczonka od Was dla Alexa,malemu juz temp spadla.Teraz dostanie jesc i spac bo jakos z 2 godziny sie smial i gaworzyl i jeszcze karuzele mu wlaczylam ale juz mu za dlugo wiec mykam.Dobrej nocy,musze
jutro sie odezwe:-)
jutro sie odezwe:-)
wiem że mało, ale nikomu nie życzę takiej zgagi jakiej ja doświadczyłam w ciąży, ja spać nie mogłam jak wieczorem zjadłam,ostatni posiłek jadłam o 18 godz, jak się na coś pózniej skusiłam to wstawałam w nocy i się witałam z kibelkiem a mleko i migadły to był mus w moim jadłospisie najgorsze że teraz sobie nadrabiam i już pare killo przytyłam a tak fajnie wygladałąm po porodzie :/Clauditka, ale malo przytylas! niesamowite. ja przytylam w obu ciazach po 11 kg i myslalam, ze to jest malo
A
aOLA
Gość
Boże, jak mi brakuje tego uczuciaa!!!!! wspaniałe, co?? zazdroszcze! to który to już tydzień?
mnie też
reklama
anp
mama Alexa
Hej dziewczyny!Zrobilam sobiie przerwe w sprzataniu!
Ja w ciazy przytylam 20 kg,tylko ze mialam bardzo dozo wody.Zostalo mi jeszcze 3 kg do wagi sprzed ciazy,17 juz zrzucilam
Milego dnia,!!
Ja w ciazy przytylam 20 kg,tylko ze mialam bardzo dozo wody.Zostalo mi jeszcze 3 kg do wagi sprzed ciazy,17 juz zrzucilam
Milego dnia,!!