reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Czarna S. mamom nigdy dość takich słodziaków jak twoja Claudia!:cool2::-D
Aniu ja znam taki przypadek...miał być synek - pokój gotowy w samochody....pół szafy ubranek chłopięcych a tu....dziewczynka!
Tata dostał szoku :szok::szok::szok:na porodówce na myśl ze musi zdzierać te tapety ...i wszystko na nowo kupić!:-D:-)

reklama
ja sie tylko przywitam i powiem ze nie wyrabiam fizycznie i nerwowo.
claudia wychodzi lewa gorna jedynka, goraczkuje, wymiotuje do tego stopnia ze pani ze zlobka musiala jechac do domu sie przebrac, bo nawet majtki miala zazygane :szok:
u mnie srednia liczba przespanych godz w ciagu nocy to 2,5/3 :wściekła/y::szok: W ciagu ostatnich 5 dni schudlam 3 kg :szok: Az wstyd sie przyznac ile waze :wściekła/y:
Tyle sie w ciagu osttanich kilku dni wydarzlo i to niestety negatywnych rzeczy, ze z reka na sercu moge je nazwac najgorszymi dniami w moim zyciu :crazy:
Nawet nie mam sily ani ochoty wam sie zalic...

Aniahaven cos Ci sie pomieszlo, coreczka Czarnej Smoczycy to Jessica a Claudia to moja :-):tak:

Moze jutro bedzie lepszy dzien

Dobranoc

Dzień dobry!

Agasta będzie dobrze...każde dziecko mniej lub bardziej "efektownie" reaguje na wychodzące mu ząbki.....:sorry:A to dopiero JEDYNKI....:eek::-D:szok:
Aniu nie martw się na zapas - nie o to mi chodziło....żeby cię nastraszyć:zawstydzona/y:...

Podano

Miłego dnia...

Dzien Dobry

Ja tez sie czuje jakby moja zabkowala :-) dzisiaj troszke marudna.Czy to normalne ze ma gazy :eek: ciagle wali w gacie jak z armaty i oczywiscie zaraz trzeba jej zmieniac pampersa bo Nasza Ksiezniczka w takim zapierdzonym spac nie moze i marudzi.Strasznie wymagajaca.
potem cos dopisze bo musze ja unucic,jeszcze troszke moze sie zdrzemne.Papa

Witajcie :)
`chcialam sie dolaczyc do waszego forum, mam nadzieje ze mozna:-)
Mieszkam w amsterdamie i w od niecalych dwoch tygodni wiem ze spodziewamy sie dzidzi
A dzis poczytam sobie co sie w ciagu ostatnich lat na tym forum dzialo, ciesze sie ze je znalazlam
pozdrawiam!

chaja- witaj, ja także jestem z amsterdamu:tak: moze napiszesz cos wiecej o sobie,w jakiej dzielnicy mieszkasz?

dziewczyny co zrobic jak mała ma rozwolnienie?
już myslałam że przeszło ale znowu, więc musi chodziec w pampersie :baffled:

reklama
Do góry